- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Darth Lucius
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 557
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: Problem z LAN
11 06 2007 - 16:25
Tak ale jak to ma działać poprostu na drugim kompie ma się łączyć?
11 06 2007 - 15:26
Heh doszedłem do tego że mam dostęp do drugiego kompa poprzez start-uruchom- \\nazwa kompa\nazwa udziału np: \\komp2\c więc jako tako z plików obu kompów korzystać mogę. Więc powróćmy do sprawy internetu jak zrobić by zadziałał
Edit:
Widzę ze jesteś CS player kabel kupiłem głównie do CS żeby pograć z bratem ja na kompie stacjonarnym on na laptopie. Może odrazu wytłumaczysz mi jak to zrobić na CS 1.6. Próbowałem przez komende connect adres_ip ale nie połączyło dlatego chcę by zrobić internet żeby poprostu normalnie się łączyć na serwer Cs poprzez internet. Może ty jednak pomożesz mi zrobić to przez LAN
Edit:
Widzę ze jesteś CS player kabel kupiłem głównie do CS żeby pograć z bratem ja na kompie stacjonarnym on na laptopie. Może odrazu wytłumaczysz mi jak to zrobić na CS 1.6. Próbowałem przez komende connect adres_ip ale nie połączyło dlatego chcę by zrobić internet żeby poprostu normalnie się łączyć na serwer Cs poprzez internet. Może ty jednak pomożesz mi zrobić to przez LAN
11 06 2007 - 15:10
Już szybko odpowiadam grupa robocza ta sama, pingi się pokazują. A po wpisaniu adresu ip w Mój Komputer pokazuje się "strona sieci web niedostępna". A co do kreatora sieci to robiłem go wielokrotnie i zawsze to samo na jednym kompie ustawiam że łączy się z internetem bezpośrednio a na drugim że poprzez inny komputer. Problem w tym, że internet działa też tylko na jednym kompie albo nie wiem jak go uruchomić. Na jednym łacze się z internetem a na drugim włączam przeglądarke i nic. Próbowałem w ustawiania połączenia na drugim kompie wklepać ip komputera z netem jako adres proxy ale dalej się nie łaczy
P.S. Na obu kompach mam XP Professional
P.S. Na obu kompach mam XP Professional
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Darth Lucius
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość