czyli nie ma sensu lecieć ogólnie w 6GB?
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Damii92rr
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 13
- Odwiedzin: 408
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Znajomi
Damii92rr nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Specyfikacja komputera - proszę o pomoc
17 11 2015 - 23:13
17 11 2015 - 22:07
Witam dysku nie chce zmieniać bo to koszt już wieksze mam pytanie jakie lepsze rozwiązanie będzie..
1.Kupienie 2GB ram plus moje 2GB i zostawienie win 32
2.Kupienie 2GB plus moje i wgranie Windows 64
3.Kupienie 4GB RAM+2 MOJE W KOMPIE i wgranie Windowsa 64
pytanie tylko takie czy jest sens ładować coś więcej niż 4GB ogólnie? czy to jakoś wpłynie na starsze tytuły gier że jeszcze bardziej polepszy?
17 11 2015 - 12:30
To spytam może tak jak kupiłem lapka był tu windows 7 home premium 64bit... ale się zacinął co chwila... przeinstalowałem wgrałem od nowa 64 bit i po paru h to samo...
postanowiłem zainstalować windows 7 home premium ale 32bit +pełne czyszczenie dr.webd +malwarebytes+adwcleaner+ccleaner+panda free antywirus+ defragmentacja/optymylizacja dysku+program clear do sprawdzenia dysku wypadł stan dobry
parę tam znalazło ADWARE i malware z 2 i teraz na 32bit śmiga stabilnie bez porównania z 64 bit..gdzie firefox po naciśnieciu włączył się po 30sekundach a tutaj po 6,7maks
chciałbym spytać..mama ma laptopa lenovo b590 2GB ram dysk 500GB i procek słabszy niż mój
czy opłaca się dysk wziąść z tamtego lenovo bo dodam tamten nowy mama tylko do filmów i muzyki go używa i internetu,dać do mojego a mój do mamy
następnie dokupić 2GB RAM DDR3 tak,żebym miał ogólnie 4GB i zostawić windows 32bit.. wiem,że 32 pokaże podobno 3.25GB ale ktoś mówił,że mimo to ze nie pokazuje pełne 4GB to i tak je wykorzystuje..powyżej już nie
W temacie: Procesor laptop i3 m 370
16 11 2015 - 23:31
Witam to tak normalnie jak siedzę na necie itp to temperatura z programu HW około 53 i 50
natomiast jak skanowałem kompa dr.webd + yt włączony to bylo po 75 na prockach
chodzi o to,że np leżę puszczam film i ładuje się i oglądam i cisza.. i tak po 15 minutach komputer tylko film odtwarza włączy się głośniej wiatrak na powiedzmy 10sekund po czym znów ucichnie na około 15minut
Sprawdziłem ani grama kurzu nie ma..
15 11 2015 - 18:53
jak się nie da grać? rozumiem w nowsze tytuły itp ok...
ale np gry need for speed carbon, need for speed undercover na full detalach śmigają
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Damii92rr
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość