Witam
Ostatnio zachciało mi się wymienić mojego GeForce 5200FX na coś lepszego ale nie drogiego. Powiedzmy do 70zł + ewentualny koszt przesyłki. Tak wiem, to niewiele ale do mojego kompa lepszej się nie opłaca wstawiać. Na Allegro.pl zobaczyłem taką aukcję
http://www.allegro.pl/item406095351_wyprze...mb_za_65zl.html
Całkiem ciekawa oferta tylko, że to jakiś MEDION... Jak myślicie opłaca się to kupować? Dobrze będzie chodzić pod Linux? (chodzi mi tutaj głównie o dostępność sterowników)
Jeśli nie to co proponujecie kupić za tą kasę?
Czy to opłaca się kupić?
Rozpoczęty przez
Hwori
, 29 07 2008 22:59
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 29 07 2008 - 22:59
Gość_unitraxxx_*
Napisano 30 07 2008 - 09:59
5200fx i 9800xl dzielą lata świetlne w wydajnosci
ja powiem tyle że o medionie nikt niema dobrej opinii, ale ludzie kupują i im działa
jedyne co się koledze z tą kartą zrobiło to po roku wentyl zaczął świerzbić ale to do wytrzymania bo za niewiele pieniędzy można kupić inny wydajniejszy system chłodzenia gdzyby firmowy nie działał - prawda?
ja niniejszym jestem za 9800xl bo lepszej karty w tej cienie nie ma
ja powiem tyle że o medionie nikt niema dobrej opinii, ale ludzie kupują i im działa
jedyne co się koledze z tą kartą zrobiło to po roku wentyl zaczął świerzbić ale to do wytrzymania bo za niewiele pieniędzy można kupić inny wydajniejszy system chłodzenia gdzyby firmowy nie działał - prawda?
ja niniejszym jestem za 9800xl bo lepszej karty w tej cienie nie ma
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych