Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy będzie pasować?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#21 brutus3

brutus3

Profesjonalista

• 2 406 postów

Napisano 31 07 2008 - 16:00

I widzisz kaskader, oceniasz moją wypowiedz nie mając danych o komputerze, po pierwsze przytęp kopie, po drugie czytaj uważnie ja napisałem tak jak autor wątku i komputer a 1500zł to nie rewelacja zobacz po ile płytę można policzyć obudowę dysk twardy i nagrywarkę i policzę ci tak że suma oficjalna przekroczy sumę wymienioną prze zemnie.
a co do zasilacza i proponowania potrzebującym to zejdź na ziemię do realu nie virtual. Nie każdego usera stać na markowy czy nawet kopię markowego zasilacza wbij sobie to łopatą do głowy i oferowanie zasilacza człowiekowi jeśli go nie stać zasilacz nawet za 100zł jest a może być potraktowane ja nabijanie się z autora wątku. Jeśli zwłaszcza nie pisze na ile go stać a nawet jak napisze to w kieszeni takiego usera nie siedzisz i nie wiesz co ma. Co z tego że zaproponujesz Tangana jak usera na niego nie będzie stać, a idąc twoim tokiem rozumowania to może zaoferuj zasilacz tylko 350W za skromne nie duże pieniądze 0d 500zł do 800zł. Są jedne z najlepszych w swej klasie mocy najlepsze, chłodzenie pasywne energooszczędne i obciążając je do 100% ich mocy nawet nie zipną.
Przemyśl to co napisałem i nie chodzi o mój zasilacz, po prostu każdy kupuje to na co go stać, nie każdego stać na merca czy BMW choć to są jedne z najlepszych samochodów osobowych.

• 0

#22 Geoseppe

Geoseppe

Początkujący

• 113 postów

Napisano 03 08 2008 - 10:48

racja, bede proponował takie złomy zasilaczopodobne za 20zł jak ty bo kogoś nie stać a potem ten ktoś bedzie musiał kupić nowy komputer bo ten du*iaty zasilacz mu go spali... i co? lepiej wydać więcej na zasilacz czy kupować nowego kompa? ^_^

PS. za cene tego złomu co proponujesz możesz dostać Chiefa HPC

• 0

#23 Gość_unitraxxx_*

Gość_unitraxxx_*

Napisano 03 08 2008 - 11:07

dzisiaj komputer za 1500zł to już maszynka do grania, nie może być zasilana bele czym , a porządnym 350-400w zasilaczem

jeśli ktoś niema kasy to może wybierać spośród wielu leżaków/używanych - fortrony, delty, chieftec hpc , seasonic
i te zasilacze będą lepsze jak tanie i nowe z black list, jestem tego pewien.

zasilacz marki która jest synonimem kiepskiej jakości z pewnością nawet na początku NIE ODDA mocy z tablicy znamionowej, przypomina mi się tutaj moja rozmowa z Zenfistem , spytałem go pewnego razu czy testował nowe tracery, te mocniejsze serie, opisane jako hellfire , powiedział że owszem ale też nie wypadły one w testach najlepiej - po prostu obciążone pełną mocą z tablicy spłonęły, już nawet nie chodziło o to że dawały błędne napięcia, one nie dawały ich po takim tescie wcale.

niniejszym moim wyznacznikiem czy jakiś zasilacz sie nadaje czy nie był od tamtej pory sklep zenfist, co tam nie kupie mam pewność że mi kompa nie upali, przy ibox, codegen mustang, takiej pewności nie ma , przecież ploty o złej jakości nie biorą sie z niczego ? ktoś kupil zasilacz i sie zawiódł i chroni przed nim innych i to jest poprawne,

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych