Procz czesci komputorowych widnieją tam także inne aukcje. Na sprzedaż mam jeszcze takze oryginalne tasmy ATA 90cm Revolteca, kontroler ATA 2x na PCI oraz kilka podobnych czesci, a także wieżę stereo firmy DIORA, w tym wzmacniacz, mixer, radio itd., kolumny 2x 150W, stacjonarny odtwarzacz DVD. Aukcje tych przedmiotow na dniach wylądują na Allegro
Części komputerowe
Rozpoczęty przez
pisarz
, 17 07 2007 00:43
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 17 07 2007 - 00:43
A wiec na sprzedaż mam moj komputer z podpisu, z tym ze kazda czesc OSOBNO
Aukcje wystawione na Allegro, oto link: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3926496
Procz czesci komputorowych widnieją tam także inne aukcje. Na sprzedaż mam jeszcze takze oryginalne tasmy ATA 90cm Revolteca, kontroler ATA 2x na PCI oraz kilka podobnych czesci, a także wieżę stereo firmy DIORA, w tym wzmacniacz, mixer, radio itd., kolumny 2x 150W, stacjonarny odtwarzacz DVD. Aukcje tych przedmiotow na dniach wylądują na Allegro
Napisano 17 07 2007 - 11:52
Czy mi się, zdaje, czy sprzedajesz cały swój dobytek? Łóżko, meble, komp, telefon...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych