Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czcionki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Eliminator

Eliminator

Nowy

• 3 postów

Napisano 21 07 2007 - 20:12

Witam wszystkich,jutro ide zrobic "tatoo" laska w studiu podala mi adres stronki z przykladowymi czcionkami,wszedlem na nia znalazlem czcionke ktora mi odpowiada,zainstalowalem ja na compie wzucilem do wordpad'a ustawilem wszystko? jak trzeba i nic...nie smiga,,,wiecie moze gdzie moze byc przyczyna nie jestem w temacie komputerowym,ale wydawalo mi sie ze robie wszystko dobrze z ta czcionka,moze powinnienem sprobowac w wordzie a nie w wordpadzie jest jakas roznica? ale tak sie sklada ze nie mam word'a.....z gory dzieki....p.z.d :P

• 0

#2 Aman

Aman

Windows 98/XP/Vista/Ubuntu

• 955 postów

Napisano 21 07 2007 - 23:28

Jak instalowałeś te czcionki? WordPad korzysta z czcionek tak samo jak Word, nie ma różnicy. W WordPadzie jest w ogóle widoczna ta czcionka?

• 0

#3 Eliminator

Eliminator

Nowy

• 3 postów

Napisano 22 07 2007 - 00:25

Widze ja w wordpadzie,ustawiam ja grubosc itd,,widze jej przykladowy wyglad w okienku podgladu daje OK i nic dalej to samo pismo tylko powiekszone,,,,a dodam ze z innymi czcionkami jest to samo...fajnie ze sie ktos w koncu zainteresowal :-)
  • 0

#4 Aman

Aman

Windows 98/XP/Vista/Ubuntu

• 955 postów

Napisano 22 07 2007 - 00:32

A próbowałeś najpierw napisać fragment tekstu, potem go zaznaczyć i dopiero zmienić czcionkę? Przynajmniej u mnie w WordPadzie tak trzeba zrobić, żeby wszystko działało.
  • 0

#5 Eliminator

Eliminator

Nowy

• 3 postów

Napisano 22 07 2007 - 00:37

Wlasnie sprobowale Wielkie dzieki Aman ,jest git .
Narta p.z.d....... :P

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych