Skocz do zawartości

CzataN

OFFLINE Ostatnio: 02 11 2010 17:22
-----

Moje posty

W temacie: Zawieszanie się komputera

28 10 2010 - 17:30

Wiecie co zrobiłem wszystko z waszymi poradami. Tylko nie patrzałem w zasilaczu czy coś tam spuchnięte nie jest... Wiecie zainstalowałem dwie nowe gry: Counter-Strike Source i Mafia... Na Counter... też się zawiesza po jakimś czasie to AMD Fusion nie pomaga. Na Mafii to samo. Gry nie mają zbyt dużych wymagać. Myślę, że to wina grafy. Co powiecie na wymianę karty graficznej? Wiem, że to może potrzebować mocy, dlatego wymienię też zasilacz np. na taki: http://allegro.pl/zasilacz-modularny-ocz-fatal1ty-550w-135mm-fv-wwa-i1280802993.html OCZ Fatal1ty 550 W. Jak myślicie czy to pomoże? Na nowy rok też chcę wymienić RAM i może procek płyta główna też będzie do wymiany jak chcę to powymieniać?

W temacie: Zawieszanie się komputera

27 10 2010 - 13:02

brutus3 Posłucham twoich rad. I zobaczymy co z tego będzie. A jeśli chodzi o komputer to czyszczę go co ok. 3 mieś. Dokładnie czyszczę pędzelkiem i nakładam nową pastę termo-przewodzącą. Czarcik_s jest to tak, że tylko podczas gier mi się zawiesza komputer, podczas innych czynności jak np. przeglądanie internetu, słuchanie muzyki itd. nie zawiesza mi komputera. A z RAM jest tak mam 2x kostki 512MB no i 1x 256MB. 256MB doczepiałem sam znalazłem w domu ;D.

PS. System mam niedługo jakieś 3 miesiące bo miałem Win 7 Ultimate i myślałem że to wina Windowsa więc zmieniłem na XP.