Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co myslicie o tym monitorku? warto do gier go kupić

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Snake12

Snake12

Początkujący

• 38 postów

Napisano 31 03 2008 - 00:20

Co o nim myślicie nadaje się do gier,filmów itp. ?

Odwiedź moją stronę

Jeśli nie ,to może mi ktoś poleci jakiś fajny monitor do 700 zł ,22 calowy.

Użytkownik unitraxxx edytował ten post 31 03 2008 - 10:19
Niedokładny opis tematu.- zmieniłem

• 0

#2 Gość_unitraxxx_*

Gość_unitraxxx_*

Napisano 31 03 2008 - 07:15

do gier i filmów jak najbardziej- za te cenę są to przyzwoite parametry

sam pracuję na tn-ce tylko że nieco mniejszej ale czas reakcji ten sam i powiem że przyjemnie ogląda się filmy i gra w gry .

monitory na matrycach tego typu nie nadają się dla grafików

a ponieważ jest to panorama głównie sprawdzi się właśnie w filmach i grach

Użytkownik unitraxxx edytował ten post 31 03 2008 - 09:45

• 0

#3 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 31 03 2008 - 09:35

Monitorek ok, zwłaszcza w tej cenie tylko nie wiem czy doczytałeś:

Monitory sprzedawane na tej aukcji pochodzą z ekspozycji amerykańskich marketów.
100% sprawne technicznie. Na obudowie możliwe niewielkie obtarcia, natomiast na matrycy mało zauważalna (internet, gry, filmy, paleta kolorów) plameczka lub ryska, które zupełnie nie biją po oczach, tylko po cenie!

Nie wiem czy bym się zdecydował nie oglądając na zywo.
  • 0

#4 Gość_Tobix_*

Gość_Tobix_*

Napisano 31 03 2008 - 10:07

Tanszego nie bedziesz mial. Tylko uwazaj bo to sa powystawowe monitory, ja mialem zamiar kupic od tego samego goscia 19 gatewaya, a ze pisze ze moga byc plami badz rysy na matrycy poprosilem o zdjecie to nawet nie przesla! ;/
  • 0

#5 Snake12

Snake12

Początkujący

• 38 postów

Napisano 31 03 2008 - 10:28

Ok dzięki.
Jak będę kupował to na pewno nówkę za 900zł , ten pokazałem wam tylko do przykładu.

Aha mam jeszcze 1 pytanie ponieważ będzie to mój 1 monitor LCD <_< chciałbym się spytać jak powinna wyglądać gwarancja na "matrwe pixele" w takim monitorze. Czy "door the door" ??? Czy jakoś inaczej . Po prostu chciałbym wiedzieć o co mam się wyklcać wrazię czego żeby mnie w bambuko nie walneli.
  • 0

#6 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 31 03 2008 - 11:25

Gwarancja jest zwykle wg jakiejś tam normy, i dopuszcza bodajze do 3 martwych pixeli w odległości nie mniejszej niz ileśtam - nie pamietam dokładnie jak to brzmiało, ale coś w tym stylu. Tak że warto obejrzeć monitor przed zakupem. Z drugiej strony na kilkaset monitorów które na oczy widziałem na jednym wypatrzyłem martwy pixel, więc niejest to wada czesto wystepujaca. Door-todoor oznacza że producent pokrywa koszty transportu do serwisu - w praktyce najczęściej po monitor zjawia się kurier i kurier ci go odnosi po naprawie.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych