Skocz do zawartości

Ciekawski90

OFFLINE Ostatnio: 08 01 2011 15:14
-----

Moje posty

W temacie: Toshiba Satellite C660D - 115, problem z lan'em.

08 01 2011 - 13:59

Posiadam Windows 7. Jak już wcześniej wspomniałem kiedy podłączam kabel to nic się nie wyświetla na liście, tak jakby go w ogóle nie było. Co do WI-FI, właśnie go już jakiś czas temu dokładnie lustrowałem w poszukiwaniu jakiegoś przełącznika (tak jak mam w Asusie) ale go nie ma. Kiedy wciskam FN jest tylko możliwość włączenia Bluetooth o WI-FI nic nie ma. Co do płyty, żadnej nie dostałem. Notbook'a kupiłem od razu z zainstalowanym systemem ale musiałem przeinstalować Windows'a, pościągałem sterowniki ze strony producenta, no i z lan'em mam problem.

W "Menedżer urządzeń" przy kontroler sieci jest wykrzyknik "Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28)". Teraz co się dzieje kiedy chcę zainstalować sterowniki Lan Driver ze strony producenta. Włączam instalacje wyskakuje komunikat "Please Wait. WinBatch processing... " po krótkiej chwili znika i nic się nie dzieję. Instaluję również sterowniki z sieci Realtek PCI Fast Ethernet LAN 6.111 ale ich też nie wykrywa.

W temacie: Toshiba Satellite C660D - 115, problem z lan'em.

08 01 2011 - 13:36

Po prostu podłączam go pod wejście LAN, żadnego oprogramowania do tego nie potrzeba.

[uwaga='Mofispl']Nie cytujemy powyższego postu[/uwaga]