Witam,
Mam takie pytanie. Otóż ściągnąłem ponad 100 plików. Każdy plik jest spakowany winrarem w 3 częściach. Czyli łącznie jest ponad 300 plików spakowanych. Na wszystkie pliki nałożone jest to samo hasło. I teraz moje pytanie. Czy jest możliwość, aby ustawić w winrarze, bądz jakims innym programie rozpakowywujacym, np domyślne hasło, które automatycznie ma byc wpisywane do rozpakowywanego archiwum?? Bo naprawdę rozpakowywując ponad 100 plików i co chwila wklepywać hasło jest uciążliwe. A dosyć często ściągam różne serie, które mają wiele plików. Chciałbym np włączyć rozpakowywanie wszystkich plików i pojść sobie gdzieś, wrócić za godzine lub później i mieć wszystko rozpakowane.
Mam nadzieje ze zrozumieliscie moj problem i jestescie w stanie mi pomoc.
Pozdrawiam.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Brylu
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 3
- Odwiedzin: 722
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
0
Neutralna
Moje tematy
Winrar - automatyczne wpisywanie hasła przy rozpakowywaniu
27 06 2008 - 09:47
Konwertowanie w VirtualDubMod
15 06 2008 - 13:25
Mam wiele filmów o rozszerzeniu *.ogm z dźwiękiem *.ogg. Chcę wszystkie pliki przekonwertować w virtualdubmodzie na *.avi. Uruchomiony program normalnie odtwarza mi ten film z dźwiękiem, ale po konwersji na *.avi nie ma w ogóle dźwięku. Podejrzewam, że program nie obsługuje za dobrze dźwięku *.ogg, gdyż filmy z dźwiękiem *.mp3 konwertuje normalnie. Czy może jest na to jakis sposób, żeby virtualdubmod konwertował obraz na *.avi i jednocześnie dźwięk na *.mp3? Bo obecnie robiłem tak, że zapisywałem dźwięk na dysk osobno w *.ogg, i wtedy programem Alive MP3 Wav convertor przerabiałem na *.mp3 i scalałem razem z filmem już w formacie *.avi. Jednak ten konwerter dźwięku ma to do siebie, że jak na początku jest jakaś cisza, to on ją usuwa i wtedy dźwięk jest szybciej w filmie :-/ Przed chwilą spróbowałem przekonwertować w GoldWave i ten program konwertuje dobrze - nie usuwa ciszy na początku. Jednak jego niedogodnością w porównaniu do alive mp3 wav convertor jest to, że nie można hurtem wrzucić kilkaset plików *.ogg i zostawic na noc, żeby się konwertowało. Czy znacie może jakis program do konwertowania (o ile w virtualdubie nie mozna tego zrobic razem z obrazem), który nie usuwa ciszy na początku i do ktorego mozna w kolejke wrzucic duzo plikow i zeby po kolei kazdy konwertował?
Mam nadzieję, że nie napisałem tego jakos zawile
Z góry dzieki za pomoc.
Mam nadzieję, że nie napisałem tego jakos zawile
Z góry dzieki za pomoc.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Brylu
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość