nie nie mam zamiaru zmieniac kompa..zreszta ten nie jest moj, tylko Mamy ;-)Wiem że twój komp jest dobry czytaj ze zrozumieniem druga moja wypowiedź odnośnie komputera jest kierowana do brunetki
![]()
Masz w telefonie karte pamięci (włożoną do telefonu)? Jeśli nie to do telefonu przez "dysk wymienny sie nie dostaniesz", wtedy musisz przez ten program co zainstalowałaś chyba sie zwie "Samsung PC Studio" i wtedy dopiero możesz wrzucać. Jeśli zaś masz włożoną karte pamieci a nie mozesz sie dostac do "dysku wymiennego" klikając LPM (Lewy Przycisk Myszy), to spróbuj tak: kliknij na ikone PPM (Prawy przycisk .....) dysku wymiennego i daj "otwórz" możesz dać też "eksploruj" to powinno pomóc.
Brutus wątpie żeby tak silny zasilacz za 220zl był potrzebny do jej konfiga moim zdaniem w pełni wystarczy Fortron FSP 350-60HLN ewentualnie Fortron FSP 400W za 80pln. No chyba ze owa Brunetka ma w planach zmiane kompa to wtedy TAGAN bedzie w sam raz.
jezeli bede rozgladala sie za zasilaczami to raczej taka bardzo srednia polka...

Moja zawartość
Nie podano