Skocz do zawartości

Brunetka

OFFLINE Ostatnio: 08 08 2008 21:18
-----

Moje posty

W temacie: Kobieta potrzebuje pomocy :D

08 08 2008 - 16:51

Wiem że twój komp jest dobry czytaj ze zrozumieniem druga moja wypowiedź odnośnie komputera jest kierowana do brunetki :banana:

Masz w telefonie karte pamięci (włożoną do telefonu)? Jeśli nie to do telefonu przez "dysk wymienny sie nie dostaniesz", wtedy musisz przez ten program co zainstalowałaś chyba sie zwie "Samsung PC Studio" i wtedy dopiero możesz wrzucać. Jeśli zaś masz włożoną karte pamieci a nie mozesz sie dostac do "dysku wymiennego" klikając LPM (Lewy Przycisk Myszy), to spróbuj tak: kliknij na ikone PPM (Prawy przycisk .....) dysku wymiennego i daj "otwórz" możesz dać też "eksploruj" to powinno pomóc. :P

Brutus wątpie żeby tak silny zasilacz za 220zl był potrzebny do jej konfiga moim zdaniem w pełni wystarczy Fortron FSP 350-60HLN ewentualnie Fortron FSP 400W za 80pln. No chyba ze owa Brunetka ma w planach zmiane kompa to wtedy TAGAN bedzie w sam raz.

nie nie mam zamiaru zmieniac kompa..zreszta ten nie jest moj, tylko Mamy ;-)
jezeli bede rozgladala sie za zasilaczami to raczej taka bardzo srednia polka... :P

08 08 2008 - 12:07

w ogóle bez sterowników nie da rady :) a sterowniki to (korzystając z marnej wiki: Sterownik urządzenia to program lub fragment programu odpowiadający za dane urządzenie i pośredniczący pomiędzy nim, a resztą systemu komputerowego. Zwykle uabstrakcyjnia pewne cechy urządzenia, choć może jedynie zajmować się kwestiami uprawnień dostępu i udostępniać urządzenie tak jak jest. Wtedy program, który z niego korzysta też jest w pewnym sensie sterownikiem. :) :)

07 08 2008 - 20:41

OJEJKIU a co ja moge jasneiej anpsiać ze mnie to w tym czarna magia nie chce mi poprostu usb chodzić :)

niunia ja Ci nie pomoge :) bo sie nie znam ;p ale milo mi, ze podpielas sie pod moj wątek :)

07 08 2008 - 14:25

Możliwe że to wina zasilacza hmmm.... Rubikon :) chyba cos pokroju Codegena a to juz podejrzane. Jak wejdziesz w Everescie komputer-->czujnik to masz tam napięcie one skaczą w wyskokich odleglościach :)

PS. Często się powtarza problem czy to byl taki wyjątek? A jak formatowałaś to tylko partycje systemową? Jeśli tak to mimo wszystko przeskanuj kompa a szczególnie partycję która nie była formatowana.

cala ta sytuacja dzieje sie od calkiem niedawna... przeskanuje komputer i zobaczymy co z tego wyjdzie

07 08 2008 - 13:58

z tego co widać to temperatury sa jak najbardziej w porządku. Może masz za przeproszeniem "nasrane" w komputerze :) Próbowałaś formatować partycje? Skanowałaś antywirusem? Możesz przeskanować jeszcze raz skanerem online tu masz link: http://www.mks.com.pl/skaner/.

PS. Jaki zasilacz? Aby się tego dowiedzieć musisz zdjąc obudowę i na którejś pisze stronie obudowy od zasiłki pisze. Masz dwie kości ram czy jedna?

wczoraj byl format wiec o wirusach raczej mowy być nie może...a zasilacz to Rubikon 330W
heh juz sama nazwa jest dla mnie jakas dziwna ;/