Witam,
wczoraj musiałem przetransportować swój komputer na odległość 500 km, niestety po podłączeniu go w domu nie działał tzn: wszystko wygląda zupełnie ok, brakowało tylko obrazu... coś tam kombinowałem dociskałem ale nie było żadnego efektu. Dopiero wieczorem tak ze znudzenia nacisnąłem power i..... komputer zadziałał... Zrestartowałem go dwa razy po czym wyłączyłem, żeby skręcić obudowe i postwić go w pionie. Niestety gdy to zrobiłem znowu wróciłem do pkt wyjścia: "brak obrazu". Pomyślałem, że w takim razie może coś jest niedociśnięte. Podociskałem to co widziałem i chyba dopiero dałem ciała, teraz jak klikam power to po prau sekundach bios wydaje głośny dźwięk potem coś jakby komputer sięrestartował i znowu ten pojedyńczy dźwięk, i tak w kółko... Proszę o jakąś rade co jest nie tak... Moja płyta główna: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GIGA+GA-M51GM-S2G
Brak obrazu, dźwięki bios
Rozpoczęty przez
sparkzi
, 30 07 2007 09:08
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 07 2007 - 09:08
Napisano 30 07 2007 - 13:06
Dociśnij porządnie ramy jesli nic nie da to porzycz od kogos inne i wtedy sprubuj! - morze pomorze! 
A i prubuj po wszystkih gniazdach
Napisano 30 07 2007 - 14:08
Prawpodobnie coś się rozłączyło w komputerze. Wyjmij i włóź wszystkie karty, pamięci, procesor, posprawdzaj połączenia dysków i zobacz czy zadziała
Hako, tyle błędów ortograficznych w jednym poście - spróbuj pożyczyć słownik może pomoże bo ranisz nas wszystkich. A jak masz dys- costam to firefox ma opcję sprawdzania błędów.Dociśnij porządnie ramy jesli nic nie da to porzycz od kogos inne i wtedy sprubuj! - morze pomorze!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych