Aktualnie jestem bardzo zajęty, mam masę zleceń, piszę dwa CMSy, widzę, że z forum coś się dzieje. W razie czego chętnie pomogę, możecie na mnie liczyć.
Brak Marixa [w/ne]
Napisano 25 03 2007 - 11:08
Aktualnie jestem bardzo zajęty, mam masę zleceń, piszę dwa CMSy, widzę, że z forum coś się dzieje. W razie czego chętnie pomogę, możecie na mnie liczyć.
Napisano 25 03 2007 - 16:05
Napisano 25 03 2007 - 22:33
Ponadto zajmę się pozycjonowaniem forum. Potrzebny będzie mi do tego dostęp do statystyk odwiedzin, abym mógł porównać wyniki przed i po operacji.
Tak więc, na mnie możecie liczyć, czy to jakieś modyfikacje w kodzie, napisanie skryptu, oferuję swoją pomoc. Jeżeli mi tylko na to czas i zajęcia pozwolą...
Napisano 26 03 2007 - 15:53
Chcieliśmy reaktywować pewne forum, nie udało się. Może to dlatego, że nie miałem czasu i chęci, a Marix chciał być adminem na forum.
Żart
Co do tweaksa, były tutaj przykre doświadczenia kłotnie itd. Ale trzeba żyć dalej, chętnie dałbym coś od siebie, ale niestety mam teraz spore wydatki, zająłem się składaniem komputerów i jak wiadomo nie jest to tani biznes, zarobki też nie są duże... Cóż życzę powodzenia.
Napisano 26 03 2007 - 18:37
Mam jedna prosbe. Nie piszcie tego na forum bo czesc osob wie jakie sa marze , za ile sprzet mozna dostac w hurtowniach itd. Dam maly przyklad : Jesli dla was grafika brana w hurcie po 600 zl i sprzedawana po 750 to nic to soreks. Jesli mobo kosztujace w hurcie 270 i sprzedawane po 500 to nic to sory....zająłem się składaniem komputerów i jak wiadomo nie jest to tani biznes, zarobki też nie są duże... Cóż życzę powodzenia.
Napisano 26 03 2007 - 20:52
Co do tweaksa, były tutaj przykre doświadczenia kłotnie itd.
Raczej były. Odkąd administracja zakończyła z Tobą współprace wszystko IMO jest OK.
Napisano 26 03 2007 - 21:01
Mamy krówki na skinie, miłą atmosferę ale nie myślę, że to dzięki odejściu Marixa.
Napisano 26 03 2007 - 22:27
co to znaczy?
//Informatyk: Że wydzieliłem
//PCP: WOW, kto by pomyślał
Napisano 27 03 2007 - 19:50
Raczej były. Odkąd administracja zakończyła z Tobą współprace wszystko IMO jest OK.
Ty akurat możesz jak najmniej powiedzieć jak było, gdyż jak byłem w ekipie to byłeś nowy. Prawda jest taka, że każdy z ekipy w jakimś stopniu zawinił, nie którzy niestety nie chcą się przyznać do błędu...
Do Firekage
A kto Ci powiedział, że składam z nowych częsci ?
Napisano 27 03 2007 - 23:08
Napisano 28 03 2007 - 01:20
W takim wypadku tym bardziej nie powinienes o tym pisac. Tez wiem po ile takie czesci laza. Nie czepiam sie Ciebie , ciesze sie , ze mozesz pracowac i miec utrzymanie. Denerwuje mnie zapis i tyle. Dam ci przyklad...Kupujesz uzywanego 6600/6800...za ile sprzedasz w zestawie montowanym dla kogos?? Kupisz (trudno to dostac) Epoxa na 754..Oddasz za 50 zl?? Nie...Do Firekage
A kto Ci powiedział, że składam z nowych częsci ?
Napisano 29 03 2007 - 11:33
Proszę się nie kłucić bo będe zmuszony zamknąć temat by uniknąc zniszczenia klawiatur...
Napisano 29 03 2007 - 12:17
Przypomnij sobie naszą rozmowę na gg, sam mi racje przyznałeś, może nie chcesz, się przzynać publicznie na forumMarix, a moze sam bys sie do błedu przyznał, a nie zwalasz na innych a u siebie winy nie widzisz. Wiesz jakie to żenujące? (podobnie jak ta cała dyskusja)
W takim wypadku tym bardziej nie powinienes o tym pisac. Tez wiem po ile takie czesci laza. Nie czepiam sie Ciebie , ciesze sie , ze mozesz pracowac i miec utrzymanie. Denerwuje mnie zapis i tyle. Dam ci przyklad...Kupujesz uzywanego 6600/6800...za ile sprzedasz w zestawie montowanym dla kogos?? Kupisz (trudno to dostac) Epoxa na 754..Oddasz za 50 zl?? Nie...
Mam części od znajomego z zagranicy, z rozbiórki kompów itd. Są one tanie, więc na małe wydtaki mi starcza
Dobra, miłego dnia
Napisano 29 03 2007 - 19:20
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty