Skocz do zawartości

Zdjęcie

Brak Marixa [w/ne]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pioteer

Pioteer

Początkujący

• 90 postów

Napisano 25 03 2007 - 11:08

Chcieliśmy reaktywować pewne forum, nie udało się. Może to dlatego, że nie miałem czasu i chęci, a Marix chciał być adminem na forum.

Aktualnie jestem bardzo zajęty, mam masę zleceń, piszę dwa CMSy, widzę, że z forum coś się dzieje. W razie czego chętnie pomogę, możecie na mnie liczyć. :rolleyes:

• 0

#2 Trivelt

Trivelt

Unix fan

• 406 postów

Napisano 25 03 2007 - 16:05

Na naszym forum rzeczywiście coś się dzieje. Mamy już nowego skina, zapraszamy nowych użytkowników, przewidujemy ciekawe konkursy z nagrodami. Twoją aktywność na forum i ofertę pomocy (w razie wolnego czasu) oczywiście przyjmujemy :rolleyes:

• 0

#3 Pioteer

Pioteer

Początkujący

• 90 postów

Napisano 25 03 2007 - 22:33

Jeżeli tylko zdobędę pełne uprawnienia do swojego konta i dostanę zaliczki od zleceniodawców, wpłacę na konto trochę pieniążków.

Ponadto zajmę się pozycjonowaniem forum. Potrzebny będzie mi do tego dostęp do statystyk odwiedzin, abym mógł porównać wyniki przed i po operacji.

Tak więc, na mnie możecie liczyć, czy to jakieś modyfikacje w kodzie, napisanie skryptu, oferuję swoją pomoc. Jeżeli mi tylko na to czas i zajęcia pozwolą...
  • 0

#4 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 26 03 2007 - 15:53

Chcieliśmy reaktywować pewne forum, nie udało się. Może to dlatego, że nie miałem czasu i chęci, a Marix chciał być adminem na forum.

Żart :) Poprostu mi mówiłeś, że nie masz czasu, a nie, że nie masz chęci... nie ładnie kłamać :rolleyes: Prawda jest taka, że samemu bez reklamy i bez pomocy nie jest w stanie się postawić bardzo młodego i nowego forum na nogi.

Co do tweaksa, były tutaj przykre doświadczenia kłotnie itd. Ale trzeba żyć dalej, chętnie dałbym coś od siebie, ale niestety mam teraz spore wydatki, zająłem się składaniem komputerów i jak wiadomo nie jest to tani biznes, zarobki też nie są duże... Cóż życzę powodzenia.
  • 0

#5 Firekage

Firekage

Stały użytkownik

• 379 postów

Napisano 26 03 2007 - 18:37

zająłem się składaniem komputerów i jak wiadomo nie jest to tani biznes, zarobki też nie są duże... Cóż życzę powodzenia.

Mam jedna prosbe. Nie piszcie tego na forum bo czesc osob wie jakie sa marze , za ile sprzet mozna dostac w hurtowniach itd. Dam maly przyklad : Jesli dla was grafika brana w hurcie po 600 zl i sprzedawana po 750 to nic to soreks. Jesli mobo kosztujace w hurcie 270 i sprzedawane po 500 to nic to sory....
  • 0

#6 PC Pogromca

PC Pogromca

Stały użytkownik

• 239 postów

Napisano 26 03 2007 - 20:52

Co do tweaksa, były tutaj przykre doświadczenia kłotnie itd.

Raczej były. Odkąd administracja zakończyła z Tobą współprace wszystko IMO jest OK.
  • 0

#7 zdzisekbutton

zdzisekbutton

Stały użytkownik

• 167 postów

Napisano 26 03 2007 - 21:01

Swojsko tutaj teraz jest :rolleyes:
Mamy krówki na skinie, miłą atmosferę ale nie myślę, że to dzięki odejściu Marixa.
  • 0

#8 pisarz

pisarz

Komornik

• 690 postów

Napisano 26 03 2007 - 22:27

[w/ne]

co to znaczy?

//Informatyk: Że wydzieliłem

//PCP: WOW, kto by pomyślał :rolleyes: ^^.
  • 0

#9 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 27 03 2007 - 19:50

Raczej były. Odkąd administracja zakończyła z Tobą współprace wszystko IMO jest OK.

Ty akurat możesz jak najmniej powiedzieć jak było, gdyż jak byłem w ekipie to byłeś nowy. Prawda jest taka, że każdy z ekipy w jakimś stopniu zawinił, nie którzy niestety nie chcą się przyznać do błędu... :rolleyes:

Do Firekage
A kto Ci powiedział, że składam z nowych częsci ?
  • 0

#10 pisarz

pisarz

Komornik

• 690 postów

Napisano 27 03 2007 - 23:08

Marix, a moze sam bys sie do błedu przyznał, a nie zwalasz na innych a u siebie winy nie widzisz. Wiesz jakie to żenujące? (podobnie jak ta cała dyskusja)
  • 0

#11 Firekage

Firekage

Stały użytkownik

• 379 postów

Napisano 28 03 2007 - 01:20

Do Firekage
A kto Ci powiedział, że składam z nowych częsci ?

W takim wypadku tym bardziej nie powinienes o tym pisac. Tez wiem po ile takie czesci laza. Nie czepiam sie Ciebie , ciesze sie , ze mozesz pracowac i miec utrzymanie. Denerwuje mnie zapis i tyle. Dam ci przyklad...Kupujesz uzywanego 6600/6800...za ile sprzedasz w zestawie montowanym dla kogos?? Kupisz (trudno to dostac) Epoxa na 754..Oddasz za 50 zl?? Nie... :rolleyes:

• 0

#12 zdzisekbutton

zdzisekbutton

Stały użytkownik

• 167 postów

Napisano 29 03 2007 - 11:33

Panowie, panowie...
Proszę się nie kłucić bo będe zmuszony zamknąć temat by uniknąc zniszczenia klawiatur...

• 0

#13 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 29 03 2007 - 12:17

Marix, a moze sam bys sie do błedu przyznał, a nie zwalasz na innych a u siebie winy nie widzisz. Wiesz jakie to żenujące? (podobnie jak ta cała dyskusja)

Przypomnij sobie naszą rozmowę na gg, sam mi racje przyznałeś, może nie chcesz, się przzynać publicznie na forum

W takim wypadku tym bardziej nie powinienes o tym pisac. Tez wiem po ile takie czesci laza. Nie czepiam sie Ciebie , ciesze sie , ze mozesz pracowac i miec utrzymanie. Denerwuje mnie zapis i tyle. Dam ci przyklad...Kupujesz uzywanego 6600/6800...za ile sprzedasz w zestawie montowanym dla kogos?? Kupisz (trudno to dostac) Epoxa na 754..Oddasz za 50 zl?? Nie... :rolleyes:

Mam części od znajomego z zagranicy, z rozbiórki kompów itd. Są one tanie, więc na małe wydtaki mi starcza

Dobra, miłego dnia :(
  • 0

#14 Fenix

Fenix

Ekipa tweaks.pl

• 19 postów

Napisano 29 03 2007 - 19:20

Ja natomiast nie będę słuchał takich rozmów, jeśli ktoś pamięta, działamy na rzecz forum, a nie wypowiedzi bo coś kiedyś było. To żenujące. Poza tym każdy was poszedł w swoją stronę i robi to co uważa za słuszne. Zamykam i zostawiam wam wypowiedzi na gg, tam macie pole do popisu.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych