- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Boxer3
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 3
- Odwiedzin: 525
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Znajomi
Boxer3 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
-
Gość
sty 31 2007 - 18:37
Moje tematy
Zasilacz Problem
24 01 2007 - 00:52
mam pytanie bo wybrałem już swój sprzęt, Core2duo E6300 karta Geforce 7900 gs od galaxy płyta Asusa P5B 2 gb ram i takie tam resztę rzeczy, ale gościu w sklepie upiera się że wystarczy mi zasilacz orginalny 350w co jest w obudowie, mówi że te core2duo biorą mało prądu i poco kupować zasilacz za 200 zł, Hmm co mam robić :| ???????
Komputer do 3000 zł
22 01 2007 - 22:11
witam, na dniach składam komputer mam takie urwanie głowy z tym, może jakoś mi pomożecie bo nie jestem Tak doświadczony w tej dziedzinie jak inni:) tzn cos tam wiem ;-) ale niewystarczająco aby samemu dobrać sprzęt za 3000 zł. A wiec do rzeczy, komputer interesuje mnie tylko do GIER, chodziłem po kilku sklepach i w końcu już sam nie wiem, mam tu pewną konfiguracje powiedzcie mi co o niej sądzicie- obudowa Modecom Twins F350 P4 , procek- Intel S775 CORE2DUO 1.86 E6300 , Pamiec 2GB tylko nieznam firmy ani mhz, nagrywarka Dvd, Karta graficzna - i tu mam dylemat
bo albo Geforce 7900GS od Galaxy albo Radek X1950 PRO z chłodzeniem zelmana za 800 zl . Płyta Głowna- Intel BLKD965RYCKR ( ale nie mam pojecia co to za płyta szukałem , wiem może nie potrafie nie wiem ale jej nigdzie nie znalazlem!!) plis doradzcie mi coś bo w piatek już muszę kupić sprzeta wiec zalezy mi na czasie, pozdro i dzieki za pomoc:)
=========================
Krzyk tutaj nie pomoże.
Unikaj błędów ortograficznych i gramatycznych, konkretnie tytułuj tematy.
Tym razem zmieniłem tytuł za ciebie.
Wasacz
=========================
Krzyk tutaj nie pomoże.
Unikaj błędów ortograficznych i gramatycznych, konkretnie tytułuj tematy.
Tym razem zmieniłem tytuł za ciebie.
Wasacz
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Boxer3
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość