Skocz do zawartości

BornToSowDeath

OFFLINE Ostatnio: 17 01 2010 12:41
-----

Moje posty

W temacie: Jak skonfigurować to "cacko" do użytku domowego (gry) ?

16 01 2010 - 22:32

Zbieram na Głodne dzieci w Ugandzie ;P Kto chętny ? (http://allegro.pl/item882701398_nowy_zasilacz_atx_tagan_500w_tg500_u33ii_sklep_wwa.html) xDD
To na tyle... Zgłoszę się jak kupię nowy zasilacz ;P

Dzięki za pomoc (jeżeli w ogóle jakaś była ;))

EDIT: Temat do wyłączenia.

16 01 2010 - 21:43

Akurat CPU i GPU rozróżniam ;) Co do zasiłki.... Zaraz odczytam ręcznie... CODEGEN 350W ATX 2.03 (P4) Model :300X

16 01 2010 - 21:12

Wiatraki się nie zacinają (godzina roboty ze szczoteczką do zębów ;))
Procyk nie ma żadnych "Przycin" (kolega ma tak ze swoim kompem, ja nie ;))
Koniecznie PC Cleaner ? Może być RegVac Registry Cleaner, CCleaner i Odkurzacz ?
W ostateczności ściągnę tego triala ;P

16 01 2010 - 21:03

To nie polecam ci podkręcać na standardowych coolerach(chłodzeniu procka lub grafy)
Jeśli nie masz pojęcia to nie zabieraj się za podkręcanie, tutaj skoku i tak nie odczujesz.

Wiem wiem ;P
Chodziło mi raczej o podejście ze strony systemu do odbierania grafiki (Counter-Strike 1.6 - 30 FPS w stresie :/ ) oraz jakieś porady ws poprawienia wydajności systemu (overclock chyba dużo nie zdziała). Zacznijmy od services.msc i biosa motherboardu. Aktualizować na nowy (jeżeli jest możliwość) ?

16 01 2010 - 20:52

Możesz podkręcić Ati Tool kartę, płyta ma coś nowszego niż 915G-925G więc możesz spróbować podkręcić proca, ramów podkręcać się nie opłaca
Jaki masz cooler? Jeśli jesteś niedoświadczony w podkręcaniu to nic nie ruszaj i poczytaj podstawy.
Poza tym temat znajduje się w nieodpowiednim dziale.

Cooler ?
Na procku standardowy AMD jest, na Radeonce też... Więcej nic nie ma związanego z wiatraczkami ;P
Jeżeli chodzi o coś więcej związanym z tymi wiatraczkami to chyba tylko Bóg wie (Proc+P.Główna stara) ... Grafike można jeszcze sprawdzić ;)