Skocz do zawartości

Bono94

OFFLINE Ostatnio: 01 05 2008 12:50
-----

Moje posty

W temacie: Problemy z chello (turbo)

30 04 2008 - 17:37

Chello turbo to nie dawne plus tylko ultra. Chello plus rok temu ostatni raz przyśpieszało i miało 6Mbit's. A chello sprint ma 10Mbit/s i ściąga się prędkością max do 1200kb/s. Sam posiadam ten pakiet i jestem już z chello 7 lat, więc się orientuję co u nich piszczy. Co do Twojej prędkości to nie wina kompa tylko sieci i pakietu. Zadzwoń do chello bo pewnie nawet nie masz tego turbo tylko sprint które ma 2MBit , czyli download 200kb/s. A jeszcze lepiej zapytaj się taty czy tam osoby, która za to płaci. I taka rada jak zmieniasz pakiety -> zresetuj modem.

Sam za to płace i sam to kupowałem. Jak byś nie wiedział to na www.upc.pl jest wszystko na temat internetu (chello)
Masz tu info o turbo a tu info o sprint. Sam wiem co mam, bo nawet na płycie instalacji chello jaką się dostawało pisze, że mam internet turbo. Coś Ci chyba się pomyliło.. :D :turned: No a poza tym płace 89zł więc wiesz... Wymagam tego co ma być.

Edit:
AAA... Zapomniałem dodać, że do tej pory mam(miałem) chello LIGHT a nie plus.. :neutral: Czy chello Light zalicza się do "Internet Sprint" czy "Internet Turbo" ? Bo niby przy "instalacja.upc.pl" pisze mi, że mam Internet Turbo, ale już sam nie wiem.. Strasznie zamieszali..