Skocz do zawartości

Boldgrim

OFFLINE Ostatnio: 14 09 2012 14:26
-----

Moje tematy

[problem] błąd "container.dll." podczas włączenia aplikacji play onilne

13 09 2012 - 15:32

Witam forumowiczów. Niedawno zainwestowałem w internet mobilny z play.
Otrzymałem nowy modem(wcześniej także korzystałem z internetu play). Pojawił się następujący problem.
Po zainstalowaniu modemu i próbie uruchomienia programu playonline, wyskakuje natychmiast komunikat jak w załączonej miniaturce...
O jaki brakujący plik .dll może chodzić? czego dotyczy? Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Pozdrawiam Łukasz

Awaria dysku

08 09 2012 - 21:05

Witam forumowiczów.
Chciałbym Wam przedstawić problem jaki pojawił się w moim laptopie Acer Aspire 5551G.
Kilka dni temu z nieznanych mi przyczyn, zaczął wyskakiwać komunikat o problemie z dyskiem twardym.
Wykonałem kopie zapasową najważniejszych danych, po czym wykonałem scandisc'a windowsowego wraz z usunięciem bad sectorów. Okazało się, że kilka ich było, które zostały usunięte. Jednak problem występował nadal.
Użyłem HDD Regeneratora znalazł także pojedyncze błędy, które usunął, kolejno jeden po drugim(przed startem windows'a).
Wykonałem później jeszcze raz skanowanie scandisc, niby wszystko czyste i nie ma błędów ani złych sektorów, jednak komunikat nadal się pojawiał w czasie pracy laptopa. Niestety HDD Life pokazuje to co w załączniku, co nie jest zbyt ciekawe...
Dodam, że żadnych problemów nie ma, system działa stabilnie, nic się nie wiesza, Wykonałem także defragmentacje z optymalizacją programem disc defrag, żadnych symptomów problemów, poza komunikatem. Zrobiłem także test HDD tune'm, wrzucam poniżej wszystkie wyniki, wydaje się, że jest ok, ale liczę na fachową poradę, może Wy coś znajdziecie. Z góry dzięki za wszelkie porady co z tym zrobić. Pozdrawiam serdecznie.