- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Blomkvist
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 1 421
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Vista Home Premium
Znajomi
Blomkvist nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Najszybszy Windows
17 01 2010 - 02:55
16 01 2010 - 21:12
Pozwolę sobie jeszcze zadać pytanie odnośnie Windows 7. Czy na moim sprzęcie system ten (po wyłączeniu wszystkiego, co tylko wyłączyć się da - tak, jak zrobiłem to z Vistą i robię z każdym innym systemem) działałby wydajniej od Visty? Wiele dobrego słyszałem o wydajności tego systemu, jednak jak się to ma odnośnie starszych konstrukcji?
16 01 2010 - 20:32
Wersję x64 chcę zainstalować między innymi, aby móc wykorzystać większą wydajność 64-bitowej wersji AutoCAD'a.Przez tę wersję nie są obsługiwane następujące modele notebooków:
1. Wykorzystujące technologię Hybrid Power notebooki z chipsetami firmy Intel, takie jak:
* Acer Aspire 7530
* BenQ Joybook S42
* Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650
2. Notebooki Fujitsu (w celu uzyskania wsparcia w postaci sterownika, prosimy o skontaktowanie się z producentem OEM notebooka). Uwaga: Wersja ta obsługuje notebooki Fujitsu Siemens (FSC).
3. Notebooki Sony VAIO (w celu uzyskania wsparcia w postaci sterownika, prosimy o skontaktowanie się z producentem OEM notebooka. Aby uzyskać dostęp do uaktualnienia sterownika, użytkownicy notebooków Sony VAIO korzystający z systemu Windows 7 mogą kliknąć tutaj).
4. Każdy model notebooka, który został wprowadzony na rynek po premierze niniejszego sterownika.
16 01 2010 - 20:07
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Blomkvist
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość