Skocz do zawartości

Zdjęcie

Blokowanie portów usb? HELP !

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 unTra

unTra

Obserwator

• 8 postów

Napisano 04 07 2008 - 17:31

Witam
Od paru tygodni mam problem z grami multiplyer, po około 10 minutach (czasami mniej) wywala mnie z serwera bo czym tracę połączenie z wyszukiwarka serwerów (na każdej pozycji piszę <nie odpowiada>). Po wyłączeniu gry nie mogę również włączyc przeglądarki internetowej ani uruchomic żadnego komunikatora, gdy próbuje ponownie nawiązac połączenie program nie odpowiada, zostaje tylko restart ponieważ gdy wyłączam komputer normalnie wyświetla się komunikat "Kończenie pracy programu Coom App Woo -WOOCOM-(nie jestem pewny nazwy)" a następnie komputer przechodzi do ekranu końcowego "trwa zapisywanie ustawień" i się nie wyłącza. Modem od neostrady mam na usb (nazwa modemu SpeedTouch), gdy pod usb miałem podpięta myszkę również się wieszała równo z modemem, myszka jest sprawna, po przepięciu pod standardowy port działa normalnie. Wydaje mi się ze to może byc wina portów usb które się blokują pod wpływem temperatury od procesora który jest tuz obok (wiem, brzmi jak totalna głupota).
Czy spotkałeś się już z takim błędem albo wiesz jak to rozwiązac?
Z góry dzięki za pomoc.

• 0

#2 lukasz.124

lukasz.124

Początkujący

• 37 postów

Napisano 04 07 2008 - 18:01

Spróbuj uaktualnić stery.... a jak nie to pobaw się Biosem- tam jest prawie wszysctko!Dołączona grafika

• 0

#3 unTra

unTra

Obserwator

• 8 postów

Napisano 05 07 2008 - 09:20

Dalej nic, dodam jeszcze że diody na modemie po wystąpieniu błędu świecą się cały czas, lewa na czerwono a prawa na zielono, wyczytałem że to może byc zator na porcie usb (?) tylko nie wiem co to oznacza (:banana:).

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych