Skocz do zawartości

BioZ

OFFLINE Ostatnio: 05 01 2008 15:09
-----

Moje posty

W temacie: Pomoc bezdomnemu Salvatore

01 01 2008 - 21:05

O północy rozpoczyna się ostatnie 40 godzin głosowania...
Jesteście w stanie choć z 15 minut dziś, jutro i pojutrze(do 16.) poświęcić na głosowanie i namawianie do tego innych i namawianie innych do namawiania innych...?
Oczywiście wedle uznania. Jednak tyle powinno wystarczyć, tak niewiele...
Pozdr.

31 12 2007 - 14:25

Ale powiedzcie mi kto głosuje na telewizor lub komputer dla kogoś zamiast zagłosować na gościa, który potrzebuje domu?

Ich znajomi:D.Może też strona im się zblokowała, zastanawia mnie ten motyw... na 54 forach jest o Salvatore włącznie z tym co inni zakładali, przed zamknięciem też na 13 było... O_oAle może w te trzy dni wyjdzie... Oby.

Ludzie bez serca, chamy i inne odpady społeczne.A tak poważnie to mogą to być różne osoby, przecież nie zrobi im to wielkiej różnicy jak klikną na "y" zamiast "x" ...

Dokładnie, poza tym na serio, to zwykły konkurs, nic takiego, poza tym że znalazło się paru ludzi życzących czegoś dobrego dla innych lub niezbędnego dla siebie(vide Salvatore)..

31 12 2007 - 12:26

Krzyhoo, chyba w zamierzeniu konkurs był zwykłą zabawą dla zwykłych ludzi;). W końcu takich konkursów(tj. z nagrodami do takiej wartości) tuziny mendli...

30 12 2007 - 22:24

Kończy się kolejny dzień głosowania, Salvatore nadal czwarty..
Proszę wszystkich mogących pomóc o głosowanie i rozpowszechnianie informacji o głosowaniu jakąkolwiek metodą:D. Aż do 3 stycznia do godziny 16, tj. daty zakończenia konkursu.

Pozdro i dzięki w jego imieniu za wszelkie wsparcie;).
Dobranoc w zasadzie..