- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Bartass
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 1 884
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Problem z zainstalowaniem modemu na 98
24 10 2006 - 18:17
Troche się boje teraz podłaczyć dwóch równcześnie, ale chyba raczej nie powinno sie nic stać, nie wiem jaki to ma wpływ i dlaczego zabraniają.... hymm... A jeśli chodzi o IP/brama/maska gdy juz znajdę gdzie to wprowadzić to jak znaleść te dane żeby wpisać je poprawnie?
23 10 2006 - 21:35
Arris Touchstone tak sie nazywa ale nie wiem jak skonfigurwac to wszystko oczywiście bez uzycia switch-a ma być jedno pod USB a drugoie pod sieć
23 10 2006 - 18:43
A wiec tak. Modem jest zewnetrzny, ma on dwa wyjścia na USB oraz na karte sieciową. W kompie nr. 1 (system XP) są zainstalowane strowniki do modemu i jest on podłaczony poprzez kabel sieciowy. W kompie nr. 2 (system 98) modem rowniez zainstalowalem i do niego jest podłaczony ten sam modem pod USB. W tym kompie konfigurowałem połączenie (sieć LAN) i niec wiecej nie robilem. Nie wiem czy trzeba cos jeszcze ustawiac, myslalem ze to zrobie i bedzie dzialac... Co zrobic żeby ładowały sie strony?
No i jak ktoś coś wie? Bo ja tu kombinuje ale nie moge nic wymyśleć nie chcą się strony ładować....
:P
ykoops// połączyłem posty, zacznij zwracać uwagę na literówki, poprawiaj posty funkcją "edytuj"...
No i jak ktoś coś wie? Bo ja tu kombinuje ale nie moge nic wymyśleć nie chcą się strony ładować....
ykoops// połączyłem posty, zacznij zwracać uwagę na literówki, poprawiaj posty funkcją "edytuj"...
W temacie: Jak poznać jaką mam płytę główną w celu znalezienia sterowników pilnie potrz...
08 10 2006 - 16:58
Dzięuje za pomoc i teraz prosiłbymo następna
Płyta nazywa się Procomp BIW2A i teraz nie moge znaleść sterów do niej 
nalazłem takie cuś http://www.partner.optimus.pl/sterowniki/S...glowne/#Procomp ale nie ma do mojej płyty sterów bo ja mam płytę Procomp BIW2A
Radziłbym zastosowanie jakiegoś programu diagnostycznego np. "Aida32".
Osobiście do tego rodzaju informacji zalecam program - "CPU-Z"
nalazłem takie cuś http://www.partner.optimus.pl/sterowniki/S...glowne/#Procomp ale nie ma do mojej płyty sterów bo ja mam płytę Procomp BIW2A
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Bartass
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość