Skocz do zawartości

Banrifli

OFFLINE Ostatnio: 20 01 2008 18:56
-----

Moje posty

W temacie: Błąd 0x050 + brak pliku system + resterty

20 01 2008 - 13:48

a próbowałeś na inną partycje wgrać system wtedy byś partycje c sformatował już z pod Windowsa

Na tym dysku w ogóle nie da rady nic zrobić, żadnego formata na żadnej z partycji bo nawet nie dochodzi do wyboru partycji na której chce zainstalować system. Dzisiaj skocze do kumpla po dysk czysty i sprobuje wgrać Windowsa na jego dysk, potem doczepie ten i zobaczymy czy da rady odczytać go jako taki dodatkowy. Jak tak, to z poziomu Windowsa już się nim zaopiekuje :banana:

20 01 2008 - 13:26

Nom to tak, ostawiłem w BIOSie First Boot na CD, i owszem nastapil rozruch po wcisnieciu jakiegokolwiek klawisza.
Później ładują sie sterowniki instalatora czy coś w tym stylu. Następnie wyskakuje ekranik czy nagrać świeżą,naprawić itp
Lecimy Enterem żeby od nowa wgrać. Wyskakuje ekranik, akceptacja warunków...tam przyciskiem F8...i blue screen. I tak wkółko nie chce przejść dalej wiec jak mam sformatować dysk jak po prostu przed formatem wyłącza sie kompa ;/

20 01 2008 - 13:05

a mozesz wejść w bios ???

Moge wejść do biosa :banana:

19 01 2008 - 20:45

Kurcze ludzie :banana: widzę moja wina bo niezrozumiale napisałem ( dpaliłem CD Windows XP Pro i próbowałem przeinstalować system )
NIe da rady formata palnąć bo sie resetuje, zaraz po akceptacji warunków F8 wyskakuje blue screen i po zabawie.

19 01 2008 - 18:54

Nom dobrze, to juz wiem z google. Ale co trzeba zrobic w zwiazku z tymi bledami ??