Bank
Rozpoczęty przez
motyx
, 17 08 2009 08:21
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 08 2009 - 08:21
Witam. Poszukuję najkorzystniejszej oferty bankowej. Ma być to konto dla młodzieży.
Powinno mieć:
-Darmowe prowadzenie rachunku
-Darmowe prowadzenie konta internetowego
Mile widziane darmowa obsługa wszystkich bankomatów.
Byłem 2 lata w PKO i niestety się poślizgnąłem. Myślałem nad mbankiem i ing. Może znajdzie się coś lepszego?
Powinno mieć:
-Darmowe prowadzenie rachunku
-Darmowe prowadzenie konta internetowego
Mile widziane darmowa obsługa wszystkich bankomatów.
Byłem 2 lata w PKO i niestety się poślizgnąłem. Myślałem nad mbankiem i ing. Może znajdzie się coś lepszego?
Napisano 17 08 2009 - 08:34
Żeby takie cuda mieć to trzeba być pracownikiem banku chyba, że nie wiem czegoś o jakiejś ofercie.
Napisano 17 08 2009 - 10:50
Ile masz lat ???
Ja mam konto w Millenium i za prowadzenie miesięcznie nie płace nic , przelewy do millenium mam za darmo a do innych za 50gr. Konto internetowe tez oczywiście jest za free.
Nazywa się to konto osobiste student .
Ja mam konto w Millenium i za prowadzenie miesięcznie nie płace nic , przelewy do millenium mam za darmo a do innych za 50gr. Konto internetowe tez oczywiście jest za free.
Nazywa się to konto osobiste student .
Napisano 17 08 2009 - 15:05
PKO wcale nie jest takie super(potwierdzam to co mówiłeś), po prostu stary bank i wiele(niezorientowanych) osób zakłada tam konta, bo np. dziadek tam miał konto i był zadowolony. 
Nie orientuję się zbyt mocno, ale mbank i millenium mają najlepsze oferty w twoim wypadku.
Nie orientuję się zbyt mocno, ale mbank i millenium mają najlepsze oferty w twoim wypadku.
Napisano 17 08 2009 - 16:32
W PKO często dochodzi do oszustw , dla mojego ojca ukradli 150zł w konta jak miał tam konto.
Napisano 17 08 2009 - 18:00
Ja od siebie moge polecic mBank
nie wiem czy wszyscy posiadacze eKonta tak maja, ale od dwoch lat nie place za przelewy do innych bankow
kwestia tylko wplat na konto
nie wiem czy wszyscy posiadacze eKonta tak maja, ale od dwoch lat nie place za przelewy do innych bankow
kwestia tylko wplat na konto
Napisano 17 08 2009 - 19:07
Wspomniany mbank oferuje takie warunki, poza tym nowy gracz na rynku - Alior Bank też jest całkiem niezły. Darmowe prowadzenie konta, darmowe wypłaty z bankomatów w całej Polsce, jedynie utrzymanie karty kosztuje 3 zł. miesięcznie (jeżeli z niej nie korzystasz, opłata nie jest pobierana z tego co mi wiadomo).
Napisano 17 08 2009 - 20:48
Mam 17 lat i w grę wchodzą konta młodzieżowe. Do Alior Banku nie mam zaufania, bo to nowy gracz na rynku i jakoś mnie nie przekonuje.
A konto chce założyć, bo dostałem wypłatę, a jak gdzieś tej gotówki nie ulokuję, to się rozpłynie jak woda.
A konto chce założyć, bo dostałem wypłatę, a jak gdzieś tej gotówki nie ulokuję, to się rozpłynie jak woda.
Napisano 17 08 2009 - 21:05
Nie musisz się bać, ja mam konto w Aliorze od pół roku, i jeszcze nie było żadnej pułapki.
Napisano 17 08 2009 - 22:14
tzn w milenium wystarczy zrezygnować z ubezpieczenia karty i ma się wtedy za free prowadzenie konta.
Napisano 18 08 2009 - 22:40
Polecam mbank, mam ekonto, jest ono całkowicie bezpłatne (wymagane 18 lat). Jeśli nie masz skończonych 18 lat to mbank oferuje izzykonto.
Tutaj masz porównanie izzy i ekonta:
http://www.mbank.pl/indywidualny/rachunki/...zyKONTO/#tabs=5
Tutaj masz porównanie izzy i ekonta:
http://www.mbank.pl/indywidualny/rachunki/...zyKONTO/#tabs=5
Napisano 22 08 2009 - 16:22
mBank tak jak wyżej koledzy pisali , konto całkowicie darmowe i prawie non stop support (Mam i chwalę , naprawdę
)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty