- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Bakstah
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 446
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
0
Neutralna
Znajomi
Bakstah nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Problem z kartą Gigabyte Radeon 7770
02 01 2013 - 00:39
Po zresetowaniu biosa jest dalej to samo. No video input nie zaleznie od tego gdzie podlacze monitor, czy do zintegrowanej (z ramem i bez to samo) czy do grafiki (wiatrak sie nie kreci wiec jakby nie dzialala).
01 01 2013 - 23:19
Sprzet prezentuje sie nastepujaco:
Plyta glowna AS Rock A780GM-Le
Zasilacz Tagan TG480-UO1 480wat
Procek AMD Phenom II x4 3.4GHzu
Dwie kosci Goodramu 4gb
Grafika jak w nazwie tematu.
Dziwna sprawa, bo wyglada na to ze sama plyta jest w porzadku, bo np wiatraczek od procka dziala. Wentylator w zasilaczu tez dziala. Moze posypalo sie samo wejscie pci od grafiki, ale wtedy powinno wykrywac karte z plyty glownej. W kazdym badz razie zrobie co poradziles i zdam raport najszybciej jak to bedzie mozliwe.
Plyta glowna AS Rock A780GM-Le
Zasilacz Tagan TG480-UO1 480wat
Procek AMD Phenom II x4 3.4GHzu
Dwie kosci Goodramu 4gb
Grafika jak w nazwie tematu.
Dziwna sprawa, bo wyglada na to ze sama plyta jest w porzadku, bo np wiatraczek od procka dziala. Wentylator w zasilaczu tez dziala. Moze posypalo sie samo wejscie pci od grafiki, ale wtedy powinno wykrywac karte z plyty glownej. W kazdym badz razie zrobie co poradziles i zdam raport najszybciej jak to bedzie mozliwe.
01 01 2013 - 18:28
Nie wlacza sie. 'No video input' - doczytalem sie ze moze to byc wina wszystkiego, poczawszy od zasilacza przez plyte glowna na procesorze i grafice konczac. Na plycie mam zintegrowana karte i po podlaczeniu monitora do plyty jest to samo. Czyzby ona? Glosniczkow tez nie mam podlaczonych zeby daly jakies rozeznanie.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Bakstah
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość