Skocz do zawartości

Badkart

OFFLINE Ostatnio: 20 02 2011 11:43
-----

Moje posty

W temacie: Problem z kartą graficzną GeForce GTX460

17 02 2011 - 22:56

Ogarnąłem inny zasilacz i to samo było więc to chyba nie wina zasilacza.

17 02 2011 - 18:13

Jak mam podłączony sam kabel ethernet to też przestaje działać. Sprawdziłem kartę na innym kompie z podłączonymi padami i działało ale wydaje mi się, że tam był za słaby zasilacz albo coś innego bo miałem bardzo mały wynik FPS więc w sumie nie miarodajny ten test w porównaniu do mojego kompa bo u mnie przy niskich parametrach też wszystko działa.

17 02 2011 - 02:21

ja tu widze dwie prawdopodobne przyczyny:
* zasilacz, choc ten Crosair wydaje sie byc wystarczajacy
* plyta glowna - niestety nie uwazam ASrocka dobra marke (za duzo widzialem ;) )

a jak nic nie masz podlacozne po USB (ewentualnie klawiatura + myszka) to nic sie nie dzieje??

Ogólnie komp normalnie działa przy teście tylko problem jest z tym internetem i jak widzę padami. Szczerze mówiąc internet zawsze miałem podłączony i zawsze przy teście furmarkiem po jakiejś minucie, półtorej go odłączało i był potrzebny restart kompa żeby zaczął działać. Analogicznie działo się np w Pro Evolution Soccer 2011 ale tylko przy dużej rozdzielczości i wysokich detalach bo na niskich gra śmiga i też nic się nie dzieje. Jeśli to wina płyty głównej to czemu jak podłączyłem inną kartę graficzną to podczas testu furmarkiem działało normalnie i nie wywalało nic? Jutro jeszcze dla pewności w innym kompie sprawdzę kartę i jak tam będzie dobra to już całkowicie się pogubię;)