Skocz do zawartości

Baciunia

OFFLINE Ostatnio: 22 07 2014 23:00
-----

Moje posty

W temacie: Przegrzewająca się karta graficzna

22 07 2014 - 23:00

Najlepiej pobrać z internetu...

No popatrzcie a wszyscy mówia, że w internecie jest wszystko... :brg:

Kochani, dzięki za zaangażowanie. Dziś był fachowiec, wymienił wentylator i wszystko działa sprawnie. Okazało sie, że  się zacinał i nie spełniał swojej roli do końca. Dlatego zamykam mój temat, jeszcze raz wszystkim dziękuje, Pozdrawiam

W temacie: Przegrzewająca się karta graficzna

21 07 2014 - 23:14

Bardzo chciałam podziękować za szybką reakcję. Doceniam, że chcecie mi pomóc. Monitor wyłącza się chyba od czterech lat z różną częstotliwością, zalezy co najwięcej jest wyświetlane. Jak pisałam pomaga mu przedmuchanie kompresorem, do czego zawsze angażuję męża. Ostatnio trzy miesiące temu. Dwa lata temu nie wiem dlaczego siadł mi cały system i musiałam na nowo wgrać program Win7. Przez jakiś czas był spokój, a potem znów to samo. To prawda, teraz gdy jest taka wysoka temperatora powietrza, komputera mogę używać najwyżej przez pół godziny, bo potem czarno.

Kochani zrobię screena ze wszystkiego jak tylko mi podpowiecie gdzie mam szukać tego HWMonitor. Nie zdążyłam znaleźć, nie wiem gdzie też szukać pełnej konfiguracji komputera.  Mam komputer i monitor Philipsa. Zrobiłam dwa screeny, ale nie moge go tu wkleić, bo mi nie puszcza.. Ja jestem prosta babcia i nie znam się tak jak młodzi.

Karta graficzna ATI Radeon HD4500 series, monitor Philips SPZ2500 Webcam.

Komputer mam od 5 lat. Pozdrawiam serdecznie