Witam mam taki problem ostatnio kupilem ram 512 ale nie dzialal mysalem ze moze plyta nie obsuguje albo cs ale nie bo dzisiaj wymienilem te kosc i dziala tylko ze narodizl sie nowy problem mianowicie czyta tylk ojedna kosc ramu ta szybsza i ta ktora ma wieksza pojemnosc na szczescie, ta druga nie jest widzana przez wina a przez everesta owszem wklejam link ze zdjeciem http://img219.imageshack.us/my.php?image=screennwv3.jpg moze ktos wie w czym rzecz(moze cos z 2 stronnym ramem) nie wiem na czym to polega ale ok lub inny moze cos w biosie pozmocie pozdro:)
Witam mam plyte stara Asrocka model K7VT2 i mam pytanie bo mialem wczesniej jedna koesc ramu 256 pc 2700 dzisiaj kupilem 512 pc 320 w jednej kosci podlazylem najpierw odbydwie to komp znalazl tylko ta stara 256mb wiec ja wyciagnalem zostala 512 i przy starcie plyta zaczela piszczec 2 dzwieki chyba i pozniej sie powtarzaly wiem ze to sygnal ze cos jest nie tak. pozniej zabralem ten ram 512 do innego kompa ale sie nie uruchamial wogole i stad pytanie czy to ram jest uszkodzony czy np moj aplyta nie obsluguje juz pc 320 badz 512 w jednej kosci... porsze o odp bo musze ja oddac albo cos pozdro