Zamontowalem wszystko zasilania karta nie ma wiec tutaj problemu nie ma , ale schody zaczynaja sie od uruchomienia komputera .
Mianowicie ekran pozostaje czarny tak jakby nie laczyl sie z karta robilem tak na 2 komputerach i to samo.
Dzwonilem od kolesia od ktorego kupilem karte mowi ze ati sie czasami nie zgadza z n-force moze to problem .
W BIOSie ustawilem na odplanie z PCI-E nie zrobilo to roznicy steroniwki zainstalowalem odinstalowalem od zintegrowanej nic nadal to samo.
Inna karta GeForce 6600 128MB dziala bez zarzutow nawet jak mam podlonczony monitor na zintegrowanej to wykrywa system karte wrecz przeciwnie do Ati . Sprzedajacy mowil przez telefon ze karta jest sprawna poniewaz sprawdzil przed wsyslaniem oraz nagral krotki filmik prezentujacy ja i pkt z 3dmark na filmiku wszystko dobrze chodzilo ale u mnie juz nie... Moze wiecie co sie stalo ?
Moj sprzet :
Plyta glowna : Asrock N68-5 630a
Pamiec : 2gb Buf DDR2 800mhz
Zasilacz : 420W TAGAN TG420-U01
Procesor : Athlon AMD x2 2,6
Jeszcze jedno krotkie pytanie poniewaz mam ja z allegro i w razie co jakbym odeslal spowrotem sprzedawcy i okazaloby sie ze u niego wszystko dziala czy ponosze jakies koszty oprocz przesylki ?
//Tytuł tematu został poprawiony - Mofis
Użytkownik Mofis edytował ten post 06 05 2010 - 20:59