- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Arturekkk
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 732
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: 8500GT czy 8600GT
23 11 2007 - 19:34
no ale napewno lepiej niz na 6150 SE na plycie glownej, ale probowalem wczoraj COD4 demo i NFS:PS na mojej karcie chodzi tylko na najmniejszych detalach i malej rozdzielczosci ;/ .. ale mi nie chodzi o to zeby grafika byla idealna, moze byc srednia, zeby mozna bylo dobrze zagrac tylko zeby nic sie nie przycinalo albo wolno nie chodziloi jeszcze jedno pytanie, czy do tej 8600 GT wystarczy zasilacz 300W?
W temacie: Logitech X-540 5.1
20 11 2007 - 23:43
Kabel pilota jest wbudowany wiec go raczej nie przedluzysz. a dlugosc kabla okolo 1.75m
W temacie: Vista na xp
17 11 2007 - 00:46
nie wlacza sie ten z plytki tylko ten co mam na komputerze zainstalowany czyli vista!!
W temacie: Vista na xp
15 11 2007 - 23:02
no juz robilem tak, wlaczam komputer i ustawiam zeby mi z plyty bootowalo no i czekam chwile , slychac troche glosniej dvd-roma i pozniej wlacza sie normalnie windows moj ktory mam zainstalowany.
Instalowalem juz z tej plyty na moim starym kompie i wszystko tam dziala, windows tez chodzi poprawnie.
Instalowalem juz z tej plyty na moim starym kompie i wszystko tam dziala, windows tez chodzi poprawnie.
W temacie: Problem z dyskiem podczas uruchamiania systemu
15 11 2007 - 00:42
a u mnie na viscie tez "mieli" i nie tylko po uruchomieniu systemu. wogole jak wlaczam cos co bardziej kompa obciaza
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Arturekkk
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość