Witam. Kupiłem sobie nową obudowę z wyświetlaczem LCD i dwoma wejścieami usb z przodu. Niestety mam problem z podłączeniem jej do płyty głównej. Podłączełem kabelki do Panelu 1 ale nie wiam jak podłączyć kabelki do audio i usb. Niby mam wszystko na rozpisce ale pojawił sie problem bo niektóre kabelki są połączone np: od usb = vcc1, data 1-, data 1+ i w drugim vcc2 ,data 2-, data 2+. Sąone połączone razem obok siebie i to uniemożliwia mi ich podłączenie. Czy da sie je jakoś rozdzielić?
I jeszcze jadno: Mam tam też dwie takie płaskie końcówki z takimy stykami na końcu w kolorze brązowym. Przy jednym jest napis VGA a przy drugim CPU. Domyślam sie że to są jakieś mierniki temp. ale jak je podłączyć?
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Arnolds4
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 674
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
6053680
0
Neutralna
Moje tematy
Obudowa
28 10 2007 - 12:13
Wystarczający zasilacz?
15 10 2007 - 19:07
Cześć. Mój brat oferuje mi za darmo zasilacz TRACER HELL-FIRE SILENT 450W PFC bo jemu nie jest potrzebny o tak dużej mocy, jednym słowem ma 300 Watt. I chciałbym wiedzieć czy ten tracer udzwignął by taki zestaw:?AMD Athlon 64 3700+ 2,2gHzMSI K8N Neo4-FGeforce 8600GT Sonic+ ddr3 dysk ATA 133 80GB2 napędy DVDEwentualnie dajcie link do jakiegoślepszego co też by sobie poradził z tym sprzętem
Remoncik komputera
14 10 2007 - 18:16
Witam. Posiadam stary komputer i chcę go trochę ulepszyć ale nie chcę z niego robić jakiegoś demona tylko tak aby sobie trochę popykać w gierki i tyle. Kasy też nie mam za wile na remont bo marne 1000 zł ale to zawsze coś. Więć co myślicie o tym:
płyta główna ECS K8.RX480-A
procesor AMD ATHLON 64 3500+
karta graficzna Palit Geforce 8600GT Sonic+ 675/1800 1.0ns ddr3
Dysk 80gb ATA 133 Samsung
Zasilacz
TRACER 4Life HellFire 450W Silent
Chyba bede jeszcze musiał dokupić przejściówke do dysku?
Co myślicie o tym, co wymienić, na forsie nie śpie to widać. Proszę o pomoc
płyta główna ECS K8.RX480-A
procesor AMD ATHLON 64 3500+
karta graficzna Palit Geforce 8600GT Sonic+ 675/1800 1.0ns ddr3
Dysk 80gb ATA 133 Samsung
Zasilacz
TRACER 4Life HellFire 450W Silent
Chyba bede jeszcze musiał dokupić przejściówke do dysku?
Co myślicie o tym, co wymienić, na forsie nie śpie to widać. Proszę o pomoc
Podłączenie
14 10 2007 - 17:58
Witam. Może nie piszę w dobrym miejscu ale proszę o pomoc. Mianowicic chcą sobie odremontować kompa i mam taklie pytanie:
czy mając dysk ATA 133 (nie chce go wymieniać) mogę podłaczyć zasilacz ze złączem SATA? I czy do zasilacza ze złączem SATA mogę podłączyć każdy napęd cd lub dvd? Czy mosze kupić jakieś przejściówki. Jak tak to jakie?
czy mając dysk ATA 133 (nie chce go wymieniać) mogę podłaczyć zasilacz ze złączem SATA? I czy do zasilacza ze złączem SATA mogę podłączyć każdy napęd cd lub dvd? Czy mosze kupić jakieś przejściówki. Jak tak to jakie?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Arnolds4
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość