Skocz do zawartości

Zdjęcie

Armia moherowych beretow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 Slash

Slash

Początkujący

• 30 postów

Napisano 15 02 2006 - 23:39

TUTAJ <<<<

i oni sie za wielkich katolikow uwazaja a innych od zydow wyzywaja WSTYD !!!!

• 0

Napisano 15 02 2006 - 23:59

omg toldo jak dajesz takie kawalki to dopisuj ze dla ludzi o mocnych nerwach ,tak sie normalnie balem o tych reporterow :twisted: :twisted: :twisted:

• 0

#3 Puma

Puma

Nowy

• 2 postów

Napisano 16 02 2006 - 00:49

Temu dziadkowi co był taki bojowy skopał bym dupsko :evil: :evil: :evil: :evil:

Ci ludzie są zaślepieni i beda robić to co Dj Rydzyk im powie.
Nagle stali się swiętsi od papierza :|
To są już fanatycy. A fanatyzm jest niebezpieczny.

Po tym filmie podniosło mi sie ciśnienie :evil: :evil: :evil:
  • 0

#4 dawid2202

dawid2202

Początkujący

• 43 postów

Napisano 16 02 2006 - 08:45

hyhy a teraz arabowie w oddwecie za karykatury Mahometa narysują krykatury o. dyr. Rydzyka :twisted:
to dopiero będzie kwas. Wojna z terroryzmem zostanie zakończona przez elitarne odzialy Czerwonych Beretów, ale moherowych :)
  • 0

#5 waclaw

waclaw

Nowy

• 3 postów

Napisano 16 02 2006 - 10:51

to rasisisci i masoni xDDDD
  • 0

#6 jbal

jbal

Początkujący

• 64 postów

Napisano 16 02 2006 - 13:06

Ano, nawet nie chce mi sie tego komentować, porażka i tyle.
  • 0

#7 Slash

Slash

Początkujący

• 30 postów

Napisano 16 02 2006 - 13:13

puscilem to mojej matce to powiedziala ze to juz nie radio to juz sekta :twisted: :twisted:
  • 0

#8 jbal

jbal

Początkujący

• 64 postów

Napisano 16 02 2006 - 13:16

puscilem to mojej matce to powiedziala ze to juz nie radio to juz sekta

No to masz zdrowo myślącą Matkę.
  • 0

#9 SkooRo

SkooRo

Początkujący

• 22 postów

Napisano 16 02 2006 - 15:05

Stare... materiał z okresu kiedy tvn robił film dokumentalny na temat T.R. Jak ktoś wyżej zauważył to już jest fanatyzm, potem jest już tylko rzucanie kamieniam, rzucanie kotajlami mołotowa, a na końcu wysadzanie się w tłumie przechodniów... smutne i tragiczne.
Nie noszę poza okresami silnych mrozów żadnego nakrycia głowy ponieważ dziwnym trafem wszyscy fanatycy mają coś na tych chorych łbach - Szmatogłowi, Beretogłowi, Bejzbolówkogłowi (tylko Krisznowcy łysi...:) ), to chyba kwestia przegrzewania się mózgu...
  • 0

#10 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 16 02 2006 - 17:23

to samo mi przyszlo do glowy podczas ogladania...
i mysle ze wiecej dodawac nie musze, bo az slow brak... :|
  • 0

#11 RAFSON_WROC

RAFSON_WROC

Nowy

• 3 postów

Napisano 16 02 2006 - 21:31

Gdy oglądam takie cos to mi sie normalnie scyzoryk w kieszeni otwiera!!!

• 0

#12 ikslawok

ikslawok

Początkujący

• 27 postów

Napisano 16 02 2006 - 21:41

Teraz powinni na wszystkich kanałach puścić film dokumentalny o sektach , w jaki sposób działają i tą reszte ... a na koncu pokazac ten materiał. Serio ale przyjdzie czas , ze kolo meherowego bereta dumnie krzykne "rydzyk do piekła" i zaczne wojne z tym fanatyzmem chorej religii

Zostane POGaninem i będe czcił wielu bogów :) 8)

• 0

#13 zedulec

zedulec

Nowy

• 4 postów

Napisano 16 02 2006 - 21:57

No niestety , w koncu bedzie tak iz spoleczenstwo samo wezmie sie za nobliste Rydzyka
dziwi mnie ze katolik wyzywa od Zydow To co sie tam dzieje jest chore. A do TVNu nic nie mam , niech kreca dalej " Cala prawde o Dyrektorze"
  • 0

#14 luk20

luk20

Początkujący

• 57 postów

Napisano 17 02 2006 - 17:38

Biedni ludzie ... naprawde zaślepieni Ja wychodze z założenia że religia zaślepia i jest niebezpieczna. Co do tych zydow to nie wiem sam chociaz sam ich nie lubie. Co do TVN-u myśle że jest SLD-owskie nadal bo mozna to zauwazyć w roznych tokszołach np majewskiego że SLD trzyma tam krotko łape.

Jeszcze taka ciekawostka dla tych co sie interesuja. Z jakiej partii jest marszałek sejmu ? Ano jest z SLD !! Nigdy sie od nich nie uwolnimy. Obecny zad nie ma dobrego zaplecza tak jak wspominali i na kazdym kroku instytucje SLD atakuja, wiec naprawde bedzie trudno wyplemić ta tyranie postkomunistow.

Thats all
  • 0

#15 Slash

Slash

Początkujący

• 30 postów

Napisano 17 02 2006 - 18:02

Co do TVN-u myśle że jest SLD-owskie nadal bo mozna to zauwazyć w roznych tokszołach np majewskiego że SLD trzyma tam krotko łape.

OMG LEJE z TEGO !!!!!

wydaje mi sie ze poprostu niktorzy ludzie mysla i to jest tego powod a nie odrazu ze SLD trzyma lape na tvn
  • 0

#16 luk20

luk20

Początkujący

• 57 postów

Napisano 17 02 2006 - 18:08

Ale ja sie nie sugeruje tym co zobaczylem lol Mnie do koscioła tak daleko jak kwaśniewskiemu do solidarnościowego przywodcy.
Toldo czy ty nie wiesz ze kazda telewizja jest pod jakąś partie podstawiona ? To wszystko jest polityka nie istnieje takie coś jak telewizja neutralna wszystko to sa rozgrywki polityczne.
  • 0

#17 szer

szer

Nowy

• 1 postów

Napisano 17 02 2006 - 23:14

Religia nie jest niebezpieczna, wręcz przeciwnie jednoczy ludzi i pomaga. Aczkolwiek Ks.Rydzyk wykorzystal ten fakt aby stworzyć wasny "oddzial wojskowy" :)Pomagal ludziom, wspieral i podnosil na duchu a wszystko to robil w oparciu o religie. Ludzie na prawde wierzacy ufali mu i pokladali nadzieje. Prowadzac radio zamiast audycji typowo religijnych zaczal wprowadzac aspekty polityczne. W pewnym sensie go podziwiam .......hhmmm w sposob stosunkowo prosty zdobyl wielka wladze nad wielka masa ludzi. Nie obiecywal w zasadzie "zlotych gor" jak to wiekszosc naszych politykow, ale poslugiwal sie Bogiem.Hmm paradoks, gdyz to podobno Bog posluguje sie nami.... nio coz moglabym tak rozmyslac i rozmyslac, ale dla mnie fakt jest jeden ludzie desperacko poszukujacy Boga, tego z Biblii znalezli Boga na ziemi ale chyba w nieodpowiedniej osobie...........ich religia przemienila sie w fanatyzm czyniac z nich dewotow........przykre
  • 0

#18 SkooRo

SkooRo

Początkujący

• 22 postów

Napisano 18 02 2006 - 00:30

Religia nie jest niebezpieczna, wręcz przeciwnie jednoczy ludzi i pomaga.

tak pomaga wyrównać szeregi idących na bój w obronie jedynie słusznej i prawdziwej wiary. T.R. nie wymyślił fanatyzmu w religii katolickiej, wystaczy wspomnieć europejskie średniowiecze i okres hiszpańskich podbojów kolonialnych... Historia 95% wojen ma podłoże religijne, reszta to pieniądze i ekonomia :).

...cytując jeden amerykański zespół o ormiańskim rodowodzie.

"Boże błogosław tę broń,
Boże błogosław tę amunicję,
Bóg chce abyś poszedł na wojnę!"

albo niedoścignionego J. Kaczmarskiego

"Idą na Londyn idą purytanie,
Siłą ich czystość czyli lęk przed grzechem,
Lęk rodzi wściekłość a wściekłość powstanie,
Idą pokonać chcrześcijan chcrześcijanie,
Mgłą dysząc zamiast oddechem..."

(wiem, wiem zawsze ten sam tekst wstawiam ale bardzo go lubię :))

PiS & LAUGH...
  • 0

#19 luk20

luk20

Początkujący

• 57 postów

Napisano 18 02 2006 - 15:33

Musze jeszcze dodać że jeśli chodzi o całe radio to także należy wspomnieć o telewizji TRWAM. Chyba najbardziej hardkorową sytuacje jaką tam widziałem jest uczestniczenie chyba w jakimś kołku rozańcowym dziewczynki a raczej kobiety tylko nie rozwiniętej (jak ktos to widział bedzie wiedział o co mi chodzi) ta dziewczynka namawia na wiare itd. ALE z mojego punktu widzenia to juz lekka przesada pokazywać ludzi upośledzonych badz też pokrzywdzonych przez los ktorymi zakrywa się kościół i namawia do wiary. Staram się wogole unikać tego kanału TV no chyba że jestem pijany to lubie sobie takie coś pooglądać. Ale poco ... Wystarczy też spojzeć na tą młodzież ktora w tej telewizji występuje moim zdaniem to też ludzie skrzywdzeni przez los jak sie na nich patrzy i raczej mi nie do śmiechu jak to oglądałem.
Chyba taka jest prawda że ludzie starzy w podeszłym wieku boją się śmierci i zaczynaja w coś wierzyć to się też tyczy ludzi skrzywdzonych przez los.
  • 0

#20 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 18 02 2006 - 16:01

Musze jeszcze dodać że jeśli chodzi o całe radio to także należy wspomnieć o telewizji TRWAM. Chyba najbardziej hardkorową sytuacje jaką tam widziałem jest uczestniczenie chyba w jakimś kołku rozańcowym dziewczynki a raczej kobiety tylko nie rozwiniętej (jak ktos to widział bedzie wiedział o co mi chodzi) ta dziewczynka namawia na wiare itd.

to jest dziewczynka ktora cierpi na zanik miesni...
nie wiem czemu ja pokazuja, moze chca udowodnic, ze nawet jak Bog komus zabral zdrowie to za wstawiennictwem rydzyka je odzyska :) nie no, zartuje, ale dla mnie tez to jest max dziwne.
troche tak jakby chcieli wzbudzic wspolczuciue w ludziach i pokazac jaki rydzyk jest wspanialy bo sie opiekuje chorymi i zatrudnia ich do swojej TV. :?

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych