Myślę, że nie wcześniej jak w I kwartale 2013
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: Anto12
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 3
- Odwiedzin: 629
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
0
Neutralna
Znajomi
Anto12 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
#255047 Windows8 wersja finalna
Napisane przez
Weksel
w 03 07 2012 - 15:30
#255017 Windows8 wersja finalna
Napisane przez
Weksel
w 02 07 2012 - 22:50
W ósemce można wyłączyć kafelki i wtedy wygląda jak normalna siódemka.
Teoretycznie powinna działać szybciej i lepiej (od siódemki) na gorszym sprzęcie, ponieważ z założenia była tworzona pod słabsze maszyny.
Niemniej jednak finalnej wersji nie ma, natomiast można sobie potestować za darmo - całkiem fajnie działa ta ósemka ;-)
BTW: Do bodajże końca stycznia 2013 przy zakupie laptopa z 7 można dostać upgrade za 69 PLN do 8 pro.
Teoretycznie powinna działać szybciej i lepiej (od siódemki) na gorszym sprzęcie, ponieważ z założenia była tworzona pod słabsze maszyny.
Niemniej jednak finalnej wersji nie ma, natomiast można sobie potestować za darmo - całkiem fajnie działa ta ósemka ;-)
BTW: Do bodajże końca stycznia 2013 przy zakupie laptopa z 7 można dostać upgrade za 69 PLN do 8 pro.
- 1
#255016 Windows8 wersja finalna
Napisane przez
Aleksander89
w 02 07 2012 - 21:53
Po to masz wersję o której wspomniał Tomasz, zainstaluj ją jako drugi system i wypróbuj sam.
Moim zdaniem 8semka miała głównie wprowadzić uniwersalny interfejs dla dotykowców- metro dla mnie bezużyteczny dlatego zostane przy 7
Moim zdaniem 8semka miała głównie wprowadzić uniwersalny interfejs dla dotykowców- metro dla mnie bezużyteczny dlatego zostane przy 7
- 1
#255012 Windows8 wersja finalna
Napisane przez
Qauke
w 02 07 2012 - 20:52
Z tego co wiem wersja finalna Windows8 jeszcze nie wyszła.
Natomiast Microsoft udostępnił legalną darmową wersję Windows8 Release Preview do pobrania z tej strony : http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download
Natomiast Microsoft udostępnił legalną darmową wersję Windows8 Release Preview do pobrania z tej strony : http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download
- 1
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: Anto12
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość