cóż, nieraz gram, parę gier dość wymagających mam, ale bardziej chodzi mi o to, żebym mogła przyłączyć do komputera telewizor, co by znacznie ułatwiło oglądanie filmów i seriali
dziękuję za rady, sprawdzę co i jak po wypięciu karty!
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Anson
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 230
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: GeForce GTS 450 - niedziałające wejścia VGA i DVI.
29 11 2013 - 00:08
28 11 2013 - 17:33
Dodatkowo, przed chwilką sprawdziłam wyjścia do zintegrowanej karty graficznej, i tak po podłączeniu monitora pod VGA jest tylko "check signal", natomiast jeśli podłączam go pod HDMI -czarny ekran i miganie diody.
I teraz moje pytanie brzmi - czy może jest sposób na to, żeby zacząć korzystać ze zintegrowanej karty? Może wtedy nie byłaby konieczna naprawa Nvidi, albo chociaż na czas jej naprawy mogłabym korzystać z tej drugiej?
Nie wiem czy wystarczająco dobrze załapałam ten temat, ale staram się nadążać ![]()
28 11 2013 - 16:53
Na 100% sprawdzałam zewnętrzną kartę graficzną, jestem pewna! Sprawdzałam właśnie niżej i prostopadle do obudowy, nie sprawdzałam tej zintegrowanej z wejściami do płyty głównej.
Czyli serwis.. Byłam w dwóch zaraz po usterce i nie naprawili tego, jeden serwis stwierdził, że zabrudzona była i będzie działać normalnie, a drugi, że nie działają dwa wyjścia i żebym korzystała z trzeciego, zamiast zaproponować naprawy zepsutych wyjść..
Dziękuję za rady, najpewniej udam się znów do serwisu w celu naprawy. Sądzę, że nie opłaca się inwestować w nową kartę, prawda?
23 11 2013 - 13:20
Z tej GTS sprawdzałam wszystkie wejścia, czyli DVI, VGA i HDMI. HDMI działa, DVI i VGA nie. Na wejściu HDMI mam podłączony monitor. A co do karty graficznej zintegrowanej z płytą główną - cóż, nie bardzo wiem o co chodzi i jak to sprawdzić, zatem tych nie sprawdzałam.
19 11 2013 - 22:26
Minął ponad miesiąc, a ja nie dostałam żadnej odpowiedzi, ale proszę jeszcze raz o odzew w mojej sprawie..
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Anson
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość