Hej wszystkim
Oto opis problemu:
Jakieś trzy dni temu mój brat zrobł aktualizacje komputera. I od tamtego czasu coś dziwnego zaczyna mi się z nim dziać. Tym problemem jest zacinanie się laptopa. A dokładnie jego dźwięku, zacinanie się komputera nie zauwarzyłam. Ten kłopot można zauwarzyć jak się czegoś słucha, np. muzyki lub gdy się gra a tam leci dźwięk oraz gdy się coś ogląda np. na Youtube. Nie wiem co może być tego przeczyną. Może to że laptop nie był czyszczony od nowości, czyli od ok. 3 lat. Gdy oglądałam go przez szparki wentylator był troszkę zakurzony. Chciałam wyczyścić tego laptopa, ale nie wiem jak. A po za tym nie chcę się za to zabierać by bardziej czegoś nie popsuś. A gdy poprosiłam oto brata to powiedział że nie wie jak go rozkręcić. Chyba coś tam wspominał że coś tam jest z śrubami. Już nie pamiętam. Wracając do problemu. Nie mam zielonego pojęcia oco może chodzić. Boję się że to coś z jakąś częścią laptopa. Czytałam podobne problemy na różnych stronach i inni stwierdzą że to przegrzanie. Ale u mnie chyba nic na to nie wskazuje. Może się mylę. Może wy podpowiecie mi co to może być. Za każdą odpowiedź badzo dziękuję. A i jeśli to komuś pomoże to laptop Dell model PP41L. Mam nadzieje że wszystko jasno wytłumaczyłam. Proszę was o szybką odpowiedź, to dla mnie bardzo ważne.
Pozdrawiam

Moja zawartość
Nie podano