Czy ktos ma jakakolwiek wiedze jak zdjac simlocka z Ameo?? Jak albo gdzie to zrobic? Pozdrawiam!

Ameo/HTC Advantage simlock
Rozpoczęty przez
boram
, 05 06 2007 13:39
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 06 2007 - 13:39
Napisano 05 02 2008 - 12:44
Ja mam ten sam problem kupilem Ameo w sieci T-mobile pytalem sie w kilku sklepach i powiedzieli mi ze najprostszym sposobem na zdiecie simlocka bedzie zgloszenie sie sklepu T-mobile powinni mi zdiac simlocka bez problemow, widzialem tez programy do sciagnia simlocka z Ameo na Ebay angielskiem czyli co.uk kosztuja one tylko 4 funty ale nie mam juz czasu zeby je kupic bo jade do Polski:)
Napisano 25 05 2011 - 14:48
W Polsce też można odblokować HTC za pomocą kodu. Kod odblokowujący simlocka można zamówić tutaj [hide] Simlock odblokowanie HTC kodem - stara baza - simlock24.pl - Automatyczny system sprzedaży kodów simlock - uwolnij Swój telefon za 39zł :-)[/hide]Ja mam ten sam problem kupilem Ameo w sieci T-mobile pytalem sie w kilku sklepach i powiedzieli mi ze najprostszym sposobem na zdiecie simlocka bedzie zgloszenie sie sklepu T-mobile powinni mi zdiac simlocka bez problemow, widzialem tez programy do sciagnia simlocka z Ameo na Ebay angielskiem czyli co.uk kosztuja one tylko 4 funty ale nie mam juz czasu zeby je kupic bo jade do Polski:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych