Skocz do zawartości

Zdjęcie

Alternatywa dla AutoConnect

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Devih

Devih

Początkujący

• 17 postów

Napisano 30 11 2010 - 16:49

Moglibyście polecić mi alternatywę dla tego programu na Viste HP x64. Denerwuje mnie fakt z pojawianiem się informacji o "MS HTML". Dodatkowo po starcie systemu AC jest w trybie "Brak odpowiedzi" i czasem dobrych parę minut muszę czekać na uruchomieniem. Potrzebuję programu, który automatycznie łączyłby mnie z siecią, bardzo mało żarł pamięci operacyjnej oraz był w miarę prosty i kompatybilny z moim systemem.

• 0

#2 Gość_cabana_*

Gość_cabana_*

Napisano 30 11 2010 - 17:32

CiDial ?
http://szybkidownload.pl/download/1568/pobierz,cidial-2.3.aspx

• 1

#3 Saletra

Saletra

Zaawansowany użytkownik

• 937 postów

Napisano 30 11 2010 - 18:19

A ja bym polecił wyłączenie w połączeniu monitorowania o login i hasło i wrzucenie skrótu do połączenia do autostartu. Ewentualnie można zrobić plik wsadowy z odpowiednim poleceniem i też go do autostartu. Bez zbędnych programów.

#4 Devih

Devih

Początkujący

• 17 postów

Napisano 30 11 2010 - 18:22

Dzięki wybrałem ten program.

A ja bym polecił wyłączenie w połączeniu monitorowania o login i hasło i wrzucenie skrótu do połączenia do autostartu. Ewentualnie można zrobić plik wsadowy z odpowiednim poleceniem i też go do autostartu. Bez zbędnych programów.

Przepraszam za post pod postem, ale chce żeby była widoczna nowa odpowiedź.

Twój pomysł jest faktycznie lepszy. Mógłbyś mi opisać jak to się robi (żeby się wszystko automatycznie robiło i po przerwaniu połączenia nie z mojej winy ponawiało?)

Dodam, że po normalnym wsadzeniu pliku Neostrady do Autostartu (Wszystkie programy -> PPM na Autostart i Eksploruj i wklejenie) nie uruchamia się na początku. W czym tkwi problem?

Użytkownik Devih edytował ten post 01 12 2010 - 17:19
Posty scaliłem. Proszę nie pisać posta pod postem

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych