Z tego co wyrzuciło mi google 75% przypadków to RAM (czym sprawdzałeś pamięć?). W niektórych przypadkach pomogło odznaczenie plików .cab w opcjach WinRar-a. W kolejnym przypadku zamieszanie w Boot.ini (Start-->uruchom-->msconfig-->Boot.ini-->Advanced Options /MAXMEM=256). Jeszcze inni zwalają wszystko na sprzęt firmy Asus... (mobo, karty gr.). Ktoś inny zastosował odrejestrowanie i zarejestrowanie msiexec poleceniami "msiexec /unregister" i "msiexec /regserver". Pliki z tempa usuń startując system w trybie awaryjnym.
Ja także częsciowo przejrzałem solucje problemów w google ale nie moglem znalesc nic rozsadnego dla siebie.
Otoż sprawdzalem pamiec programem Memtest ale nie jestem pewny ze zrobilem to dobrze,poniewaz slyszalem opinie ze nalezy zrobic to w dosie?!Czy moglbys podac mi dokladniejdsze instrukcje co do tego programu?Niestety odznaczenie plików. cab w opcjach winrara nie pomoglo.Trzecia opcje tez wyprobowalem,nic z tego.Mam takze pytanie co do polecenia msiexec/unregister.Windows podaje mi ze to polecenie nie jest prawidłowe.Po usunieciu plikow z tempa wylaczajac wiele procesow w tle problem wystepuje nadal.chcialbym jeszce powiedziec ze w folderze z ati znajduje się plik data1.cab i data2.cab.Niestety są one uszkodzone.Nie da sie wypakowac i doszedlem do wniosku ze z tym musi byc zwiazany problem.Co w takim wypadku robic?Dziekuje za pomoc zarowno ta,którą mi udzieliles jak i tą,na którą liczę.

Moja zawartość
Nie podano