Mój problem polega na tym, że podczas włączania komputera musze na samym początku wcisnac F1
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Agata Szczypawica
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 27
- Odwiedzin: 1 831
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Październik 9, 1992
-
Moje tematy
Zmiana RAM - monit o wcisnięcie F1
23 02 2007 - 15:54
Witam,
Mój problem polega na tym, że podczas włączania komputera musze na samym początku wcisnac F1
Zrobiło się tak po tym, jak wsadziłam do kompa pamiec RAM wziętą od brata (włożyłam ją na kilka godzin, po czym wyciągnęłam ją z kompa ). Prosze powiedzcie co mam zrobic zebym nie musiala za każdym razem wciskac F1. Z gory thx
Microsoft Word, Outlook, Excel itp. :(
10 02 2007 - 14:44
Witam,
Mam problem który polega na tym, że nie mam na swoim komputerze programów Microsoft Office np. Word, Outlook, Excel itp.
Bardzo potrzebuję Word'a, ponieważ musze zrobic pracę.
Mam oryginalny Windows Home Edition. Niecały tydzień temu odzyskałam swój komputer, który był w naprawie. Gdy komputer był kupiony miał te programy. Teraz nie ma ich
Może są one na płytce od Windowsa ? Może trzeba je ściągnac z neta ? Albo może gdzieś to jest na kompie tylko nie wiem gdzie (klikając na START nie mam ich tam) ?
Bardzo prosze o pomoc, bo ja to sie na tym nie znam
Z góry bardzo dziękuje.
Mam problem który polega na tym, że nie mam na swoim komputerze programów Microsoft Office np. Word, Outlook, Excel itp.
Bardzo potrzebuję Word'a, ponieważ musze zrobic pracę.
Mam oryginalny Windows Home Edition. Niecały tydzień temu odzyskałam swój komputer, który był w naprawie. Gdy komputer był kupiony miał te programy. Teraz nie ma ich
Bardzo prosze o pomoc, bo ja to sie na tym nie znam
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Agata Szczypawica
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość