Skocz do zawartości

Adeakin

OFFLINE Ostatnio: 07 09 2014 00:33
-----

Moje tematy

[Współpraca] Szukam sposobu/tricku na wybicie mojego filmu na youtube !

04 09 2014 - 16:28

Witam serdecznie !

Działam na rynku PPA już jakiś czas. Zajmuję się działem związanym z grami komputerowymi na różne platformy. Tworzę aplikację, które następnie udostępniam ludziom na całym świecie i wykorzystuję do tego youtube.

Niestety youtube tak często zmienia algorytmy, że człowiek nie jest w stanie nadążyć nad tym. W chwili obecnej testowałem "kupne" jak i swoje własne metody na to aby mój film znalazł się w top 1-5 pod frazą która jest oblegana(10 000 wyszukiwań miesięcznie). Mówimy tutaj o wyszukiwarce youtube. Niestey wszystkie te metody były zawodne(kupna metoda faktycznie sprawdzała się, gdyż wybija moją niszę bardzo szybko ale trzymała się tam 12 h i spadała albo była usuwana)

Nie zależy mi aby wybić moją niszę w jeden czy dwa dni, proces ten może trwać dłużej najważniejsze aby był skuteczny i sprawdzony, gdyż zależy mi na objęciu topowych pozycji 1-5 i aby mój film trzymał tam się jak najdłużej.

Wcześniej tworzyłem już podobny temat ale osoby, które sprzedały mi pewne sposoby okazały się nie wypałem, a moje niszę sięgają od 5-10 000 wyszukiwań miesięcznie.

Nie jestem w stanie dużo zapłacić, oczywiście wysłucham propozycji cenowych ale jestem w  stanie zaoferować konkretną i ścisłą współpracę ze mną i z tym czym się zajmuję. Jestem w stanie wszystko dokładnie wytłumaczyć i przedstawić konkretne warunki.

Więcej informacji udzielę po skontaktowaniu się ze mną. Proszę o kontakt wyłącznie E-mail:

adeakin@o2.pl

Pozdrawiam

[Zlecę] Napisanie bota pod youtube !

21 08 2014 - 21:39

Witam !

Szukam osoby, która będzie w stanie dla mnie napisać bardzo prostego bota, dzięki któremu będę w stanie nabijać wyświetlenia mojego filmu. Najważniejsze dla mnie jest to, aby każde wyświetlenie było z innego IP.

Nie potrzebuję, żadnego zaawansowanego bota tylko najtańszym kosztem prostego bota do powyższej funkcji.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt E-mail:

adeakin@o2.pl

Pozdrawiam

[Zlecę] Pozycjonowanie serwisu poprzez traffic social SEO !

14 08 2014 - 13:36

Witam !

Szukam osoby lub firmy, która zaoferowałaby usługę pozycjonowania mojej strony WWW poprzez TRAFFIC SOCIAL SEO z serwisów:  Twitter - YouTube - Facebook/Lub podobne.

Posiadam serwis, który oparty jest na WordPressie. Mój serwis zajmuję się tworzeniem aplikacji czyli hacków do gier na różne platformy. Dziedzina którą się zajmuję to PPA. Zależy mi na uzyskaniu bardzo dobrego trafficu, tak aby moje programy były pobierane przez innych ludzi

Serwis mój znajduję się na domenie .com i ma być skierowany do osób z całego świata(Polska nie za bardzo mnie interesuję), usługa mojego serwisu ma trafić do jak największej ilości osób z całego świata i na tym bardzo mi zależy. Serwis jest całkowicie skończony i gotowy.

Bardzo proszę o kontakt osoby, które mają doświadczenie w tej branży i skutecznie potrafią świadczyć takie usługi. Tak jak powiedziałem, zależy mi na skuteczności.

Więcej informacji udzielę po skontaktowaniu się ze mną.

Cena jaką mogę zaoferować to: 100-120 zł/miesięcznie

Bardzo proszę o kontakt wyłącznie E-mail zainteresowane osoby:

adeakin@o2.pl

Pozdrawiam