Skocz do zawartości

Adams

OFFLINE Ostatnio: 20 05 2008 14:54
-----

Moje posty

W temacie: Czy na mojej płycie głównej jest wejscie PCI-Express (ASRock P4V88)

04 05 2008 - 22:00

do tej ceny moge Ci jeszcze polecic Geforca 6800XT

W temacie: Zestaw za 2k+ pare pytan

02 05 2008 - 19:58

zmien plytke na Abita IP35-E i zaoszczedz troche na pamieciach. Wez np te CELL SHOCK (2x1GB) DDR2 800 MHz CL4 . 2GB spokojnie starczy a pozniej sobie dokupisz , zreszta jak bedziesz jechal na XP to calej pamieci ci nie odczyta.. Pokusilbym sie takze o penryna ale to zalezy od twoich funduszy.

W temacie: Komputer z monitorem do 2700 zł

26 04 2008 - 19:30

sprzet wyzej podany + monitor http://www.ceneo.pl/401921

W temacie: Portal nasza-klasa i wlamanie

22 04 2008 - 20:23

a mnie to nie obchodzi co tobie sie wydaje ..... Nie chcesz pomoc to nie ...Niejedno forum ,niejedyna osoba ktora moze pomoc. I nastepnym razem takie rady zachowaj dla siebie . Temat do zamkniecia

W temacie: Portal nasza-klasa i wlamanie

22 04 2008 - 17:10

Tak jest jak się używa kompa bez pomyślunku. 0 zabezpieczeń i się ludzie później dziwią, że "O jejku, ktoś się włamał do mojego kompa i co teraz pocznę" Będziesz miał nauczkę :teehee: Po drugie ciekawe gdzie masz pocztę, że tak się łatwo wbił no i na naszą klasę też, ciekawe..Ale pewnie miałeś Troja i gość sobie wszystko podglądał co wpisujesz i gdzie. No albo jakiś Twój kumpel podpatrzył Twoje hasła i tyle. Takich przypadków to jest pełno "Kolega zna moje hasła!"

Mam problem wie pisze tutaj a ty jezeli nie masz ochoty zeby napisac cos konkretnego i mnie pouczac jakbym mial 10 lat to pomyliles otoczenia. Po pierwsze umiem odpowiednio zabezpieczyc komputer i do tej pory nie bylo zadnych problemow jednak faktem jest ze sam nie uzytkuje komputera wiec siostra mogla wejsc na jakas nieporzadana stronke... Zaden z moich znajomych nie zna moich hasel bo [beeep] nie jestem .A nauczke to ty bedziesz mial jak przydarzy Ci sie podobna sytuacja niekoniecznie w internecie i bedziesz potrzebowal pomocya tu nagle ktos Ci wyjedzie z tekstem"masz nauczke".