Skocz do zawartości

AdBlock1234

OFFLINE Ostatnio: 10 07 2012 21:15
-----

Moje tematy

[2900 zł] Zestaw do gier

02 07 2012 - 19:38

Witajcie.
Otóż w następnym tygodniu planuję zakup nowego komputera.

Przeznaczenie: Na komputerze najprawdopodobniej będzie linux (najprawdopodobniej, bo zakochałem się w tym systemie, jednak ze względu, że mam zbyt słabego laptopa, którego karty graficznej nie wykrywał linux - musiałem obyć się smakiem). Nie wykluczam jednak używania Windowsa. Z pewnością będę "próbował" grać w najnowsze gry (śmiesznie to brzmi, ale na moim laptopie, którego mam notabene ~5 lat, nie chodzą nawet te najsłabsze gry, albo gra w nie jest bardzo męcząca, więc praktycznie nigdy w nie nie grałem). Na razie zajmuję się amatorsko programowaniem w PHP, a do tego duże wymagania nie są potrzebne:)
Tak więc można stwierdzić, że szukam komputera do gier, bo taki komputer sprosta również resztę moich wymagań.

Budżet: Nie więcej niż 2900zł z klawiaturą oraz adapterem wi-fi (musiałbym przez pół domu ciągać kable Dołączona grafika)

Chciałbym, aby w przyszłości, aby komputer wciąż był całkiem dobry, wystarczyłoby wymienić kilka części, a nie cały, tak więc powinien być "przyszłościowy".

Prosiłbym, oprócz podania samych części - krótki komentarz, dlatego te, a nie inne:) Muszą być też one (oprócz klawiatury i adapteru wi-fi) na jednym serwisie z możliwością złożenia (większość z nich chyba oferuje to za złotówkę, tak?)

Dzięki wielkie z góry:)
Pozdrawiam.

http://techplanet.pl...s=56713&s=58719

Co o tym zestawie myślicie?