Skocz do zawartości

Zdjęcie

[AMD Athlon] Problem z asusem M2V

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 kulert

kulert

Nowy

• 1 postów

Napisano 25 10 2006 - 00:18

Witam. Jestem nowym forumowiczem Pomózcie mi prosze. Kupiłem niedawno nowego kompa
AMD Athlon 64 3200+ AM2
ASUS M2V
GoodRam 2x256 533mhz dual
Geforce 6600Le Gigabyte
Seagate Barracuda 200GB sataII

Chciałem troche podkręcic w miare mozliwosci tego procka ale nie wiem jak. Pomózcie.
To nie jest jednak mój jedyny problem.
Wiem ze na tej płycie da sie wejśc do ustawień czipsetu (Via). podczas uruchamiania kompa wyskakuje komunikat by w trakcie Post wcisnąc TAB by wejśc do tycz ustawień. wciskam wciskam ale nie moge:/ A chciałem skonfigurowac sobie Sata Raid bo mam pod niego podpięty dysk.
I juz ostatnie pytanie. wie ktos moze jak ustawic w tej płycie uruchamianie kompa zmklawiatury?? Szukałem szukalem ale nie widze tego w Biosie a nie wydaje mi sie by asus w dosc nowej płycie gównej zapomniał o tym.
Wielkie dzieki za Pomoc
p.s. jesli macie jakies propozycje na przyspieszenie tego kompa to tez piszcie

• 0

#2 genziutek

genziutek

Pionek

• 376 postów

Napisano 26 10 2006 - 17:31

Każdy PC-et = inne granice stabilności przy O/C. Trudno więc powiedzieć. Sam musisz trochę zapoznać się z głównymi zasadami O/C i zbadać możliwości PC-eta.

• 0

#3 Stalver

Stalver

Początkujący

• 79 postów

Napisano 05 11 2006 - 19:00

Ja bym kręcił tego GeForca(chiciaż nie wiem czy to ma sens przy tej karcie) bo jest w wersji LE a on ma 4 potoki pixe i 3 vertex więc pare MHz by się przydało. Napisz jakie ma chłodzenie ta karta. :closedeyes:

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych