Skocz do zawartości

AL_Hassan

OFFLINE Ostatnio: 11 03 2011 00:01
-----

Moje tematy

Robię gry o Polsce

10 03 2011 - 08:16

Cześć! :)
Jestem z Ukrainy i nie mówię po polsku bardzo dobrze, ale ponieważ robię gry (czy prawidłowej - mod) to myślę że trzeba powiedzieć o jej na forum polskie. :alcoholic:
Temat o historię alternatywnej.

(Zobaczte, google-translate. Nie jestem Polakiem)

Reality alternatywne, w pierwszej połowie XXI wieku. Sowieckiego imperium kiedyś istniała, ale tylko białe dziadkowie pamiętają, co to było i dlaczego dać się kończy.
Dziś na mapie Europy Rzeczpospolita - państwo najpotężniejsze, po Niemczech. Rosja chyli się ku upadkowi, niezadowolenie z rządu rośnie w zawrotnym przez minutę. Obawiając się obecność rakiet w obwodzie kaliningradzkim, i wiedząc, że w starym systemie są numerowane, Rzeczpospolita wymaga przeniesienia się w całym regionie Kaliningradu do zmiany rządu. W przypadku awarii, Konfederacja Polska i Litwa, wraz ze Skandynawią przygotować plan na mocy enklawy odrzucenia. Tymczasem Europa jest drugim ważnym wydarzeniem:
W królestwie Galicji, małe państwo buforowe, zamieszkany przez mieszaną ludność ukraińsko-polsko-niemiecki, ostatni prawowity król umiera bez pozostawienia żadnego prawowitego spadkobiercę. W konsekwencji, że w Galicji nie ma już prawomocną władzę. Oraz prawo do istnienia. Sąsiad Galicji Ukraina, mając nadzieję na pomoc mieści się w Galicji, przemysłu i olej z jej kryzysu, podczas gdy o wiele silniejszy "Rzeczpospolita" ma szansę po raz kolejny odzyskać swoje terytorium daleko na wschód. Mały kraj staje się polem bitwy dla przemysłu chemicznego, jądrowego i wszystkie bronie ...

Dołączona grafika

Co to będzie? RTS podobne na C&C i Supreme Commander. Try strony: Rzeczpospolita, Ukraina i Rosja.
Projekt robię tylko trzy dni, póki co mamy ten progres:
Dołączona grafika

Co myślicie?