Skocz do zawartości

Zdjęcie

7600 GT

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 PAW3D

PAW3D

Nowy

• 3 postów

Napisano 02 04 2008 - 09:06

Mam małe pytanko do forumowiczów: czy zmodował juz ktoś biosem 7600 GT? Widziałem na allegro wersje tych kart z rdzeniami 650 mhz czyli powinny sie kręcić na ponad 700 mhz ,czyli zwykły zmodowany powinien sie też tak dobrze podkrecić, mój na 700 sie zawiesza, dlatego chciałbym podbić napiecie ale niewiem jak to zrobić w 6600 było to niezmiernie proste- wystarczyło wgrac nowy bios od leadteka.
Wszystkie pomysły prosze tu kierować, oraz prosze o podawanie wyników podkrecenia. Wyniki 3d marków mnie nie interesują, ale jak chcecie to też piszcie:) z góry wielkie dzieki:)

Użytkownik unitraxxx edytował ten post 02 04 2008 - 13:38
błędy

• 0

#2 Gość_unitraxxx_*

Gość_unitraxxx_*

Napisano 02 04 2008 - 13:41

każda karta inaczej się podkręca- nie jest pewne że twoja osiągnie zegary o jakich marzysz. Do edycji biosu służy nibitor - programik.

Tylko nie przesadzaj z tym podkręcaniem :) , bo łatwo można kartę uszkodzić

• 0

#3 PAW3D

PAW3D

Nowy

• 3 postów

Napisano 04 04 2008 - 11:00

każda karta inaczej się podkręca- nie jest pewne że twoja osiągnie zegary o jakich marzysz. Do edycji biosu służy nibitor - programik.

Tylko nie przesadzaj z tym podkręcaniem :) , bo łatwo można kartę uszkodzić

spoko spoko karta sie kręci to 696 mhz a po podbiciu napiecia powinno byc wiecej a napewno nibitorem bede mógł edytowac bios od 7 bo z seria 6 tak tobiłem :) niedługo się pobawię a najlepiej gdyby było skąd sciągnąć już edytowany bios.
Pozdrawiam:)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych