Skocz do zawartości

1zero

OFFLINE Ostatnio: 27 02 2011 01:04
-----

Moje posty

W temacie: FX 5200 2 monitory

27 02 2011 - 01:01

Dzięki za odpowiedż xD Rzeczywiście jak ściągnąłem ze strony Nvidii rzekomo najnowsze to przed instalacją wyświetliło mi się okno z zapytaniem "czy na pewno chcę zamienić nowszą wersję na starszą". Jeśli chodzi o obraz na starym crt 17" od kompa i Toshibie 40" to jest na obu jednocześnie.Panel operacyjny karty graficznej wykrył telewizor (podał nawet markę), a potem dopisało mi trochę szczęścia , bo gdzieś tam wcisnąłem bodajże klon i pojawił się obraz na obu.Jedynie do dżwięku muszę dokupić rozgałęziacz.Monitor podłączyłem do Dsub , a TV w grafice- DVI i z drugiej strony pięciometrowego przewodu- HDMI, wetknięty w specjalnie dedykowane gniazdo przez Toshibę nr.3.
Aha... przestawiłem trochę rozdzielczość aby była w miarę uniwersalna , ale chyba niebawem zmienię monitor na jakiś nowoczesny 16/9, ale i tak jest super.Trzy pstryknięcia pilotem i zamiast obrazu z satelity mam wszystko to co na komputerze.Już nie drętwieją mi nogi pod ciężarem mojej Pani jak przysiada coś wspólnie obejrzeć... ;)