Mam nastepujÄ…cy problem, otóż po formacie we wszystkich zainstalowanych grach pojawiÅ‚y sie migajÄ…ce kolorowe kwadraciki.
CzytaÅ‚em pare wÄ…tków o tym samym problemie na różnych forach i zauważyÅ‚em, że jedna osoba miaÅ‚a podobny problem po próbach podłączenia telewizora do PC.
Sam też miaÅ‚em problem ze starym monitorem, wiÄ™c odłączyÅ‚em go i odpowiednimi kablami (SCART-SVHS + przejÅ›ciówka) podłączyÅ‚em starszy telewizor. Przez jakiÅ› czas byÅ‚o wszystko wporzÄ…dku, ale od pewnego momentu nie pojawiaÅ‚ siÄ™ obraz na ekranie TV, wymieniÅ‚em wsyzstkie kable, przeczyÅ›ciÅ‚em komputer i telewizor - nie pomogÅ‚o. Opisuje to, iż myÅ›le, że ma to zwiÄ…zek z tym problemem. SkoÅ‚owaÅ‚em nowy monitor i po formacie wystÄ…piÅ‚ problem z migajÄ…cymi kwadracikami w grach.
Acha i dodam, że podczas używania telewizora wystąpił ten sam problem, ale wtedy po restarcie komputera znikł.
W wiÄ™kszoÅ›ci wÄ…tków temat koÅ„czyÅ‚ sie tym, że autor postanowiÅ‚ oddać karte graficznÄ… do serwisu lub wymienić jÄ…. Jako, że mój komputer jest dawno po gwarancji, i nie mam funduszy na nowÄ… karte - szukam pomocy tutaj.
Dodaje SS z gry z wystepujÄ…cym problemem:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8600GT + Najnowsze strowniki.
System: Windows XP SP3