Fima Philips oferuje dwie możliwości regulacji ustawień: Można skorzystać z wielopoziomowego menu ekranowego za pomocą przycisków na monitorze lub użyć oprogramowania Philips SmartControl w celu ustawienia parametrów monitora.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: zerowow
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 446
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows 7
0
Neutralna
Znajomi
zerowow nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
#290693 Monitor PHILIPS LED 223V 21,5 automatyczna jakość obrazu/podświetlenia.
Napisane przez
Qauke
w 04 10 2014 - 04:11
#290695 Monitor PHILIPS LED 223V 21,5 automatyczna jakość obrazu/podświetlenia.
Napisane przez
Qauke
w 04 10 2014 - 10:40
Zainstaluj SmartContrast program analizuje wyświetlana na ekranie zawartość i automatycznie dopasowuje kolory i intensywność podświetlenia
Ewentualnie zainstaluj SmartImage analizuje zawartość wyświetlana na ekranie i zapewnia zoptymalizowana wydajność wyświetlacza. Interfejs umożliwia wybór różnych trybów.
Dodatkowo mógłbyś spróbować z programem TrueVision, któryś na 100% pomoże
Ewentualnie zainstaluj SmartImage analizuje zawartość wyświetlana na ekranie i zapewnia zoptymalizowana wydajność wyświetlacza. Interfejs umożliwia wybór różnych trybów.
Dodatkowo mógłbyś spróbować z programem TrueVision, któryś na 100% pomoże
- 1
#290745 Monitor PHILIPS LED 223V 21,5 automatyczna jakość obrazu/podświetlenia.
Napisane przez
Qauke
w 05 10 2014 - 20:23
Faktycznie nie ma tego w Google monitor ma w sobie trzy lprogramowania tzn:
HDCP; SmartContrast; sRGB; SmartControl; Touch control;SmartResponse; TrueVision SmartImage uruchamia sie je poprzez któryś przycisk na monitorze (niestety ciężko napisać mi który) piszesz w pierszym poście ze na płycie od monitora masz jakieś dwa foldery drivers w ktorym nie można nic zainstalować. Dziwne formaty/zabezpieczenia tzn...? Pokazuje się jakiś komunikat??
HDCP; SmartContrast; sRGB; SmartControl; Touch control;SmartResponse; TrueVision SmartImage uruchamia sie je poprzez któryś przycisk na monitorze (niestety ciężko napisać mi który) piszesz w pierszym poście ze na płycie od monitora masz jakieś dwa foldery drivers w ktorym nie można nic zainstalować. Dziwne formaty/zabezpieczenia tzn...? Pokazuje się jakiś komunikat??
- 1
#290754 Monitor PHILIPS LED 223V 21,5 automatyczna jakość obrazu/podświetlenia.
Napisane przez
Qauke
w 06 10 2014 - 19:02
Po pierwsze nie pomagam przez PW po drugie jeżeli potrzebujesz rozwiązać swój problem podawaj informację o ktorych wspominam, ewentualnie skontaktuj się z firmą Philips przedstaw im zaistniałą sytuację i poproś aby pomogli Ci rozwiązać ten problem.
- 1
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Reputacja: zerowow
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość