Byłby i to nawet bardzo, gdybyś wziął X4 Mnie się o karty nie należy pytać... *winkle*Ile pieniążków chcesz przeznaczyć na Procesor?Jeśli już tak bardzo Athlon'a to celuj w tego -> http://www.agito.pl/procesory/amd-athlon-ii-x4-640-am3-box.0.394439.html?attr=5538:464954By The Way. Ja...
Dalem sie przekonac i zrezygnuje z zakupu karty na AGP.Najwyzszy czas kupic nowego kompa!Co sadzicie o takim planie:Kupie jakies mocne combo Procesor + Plyta + Pamiec + PSUi do tego wstawie przecietna karte na PCI-E.Jesli karta okaze sie zbyt slaba do moich potrzeb, to ja sprzedam a pod choinke kupie sobie cos mocniejszego Przeszperalem Forum i...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Tak czy owak, gdy za parę lat będziesz czuł nie dosyt, zawsze będziesz mógł zmienić procesor na x6za pare lat to nie wystarczy zmiana procesora.. inny sprzet tez bedzie przestarzaly.- Żadna gra nie wykorzystuje na dzień dzisiejszy aż 6-rdzeni .- X4 955 BE C3 jest bardzo dobrym wyborem bo możesz...
Witam!wybrałam już zestaw komputerowy, który mam zamiar zamówić, ale chciałabym zapytać jeszcze o parę rzeczy. Mój zestaw jest następujący:Procesor: AMDPHENOM II x4 955 Black Edit/3.2 GHz 125W, AM3, OEM REV.C3 Płyta głowna: MSI 870-C45/...
a jeszcze jedno pytanie ktora karta graficzna?Gigabyte GeForce GTX 460 OC 1GB DDR5 /256bit/ 2xDVI/mHDMI 669 złczy MSI Radeon HD6850 Cyclone OC 1024MB DDR5 /256bit/ 2xDVI/HDMI/DP)Proszę niech ktoś jeszcze wypowie się na ten temat bo dziś zamierzam zamówić. Chcę wiedzieć, że to dobry wybór. któy z tych zestawówzestaw 1Procesor: AMD...
Właśnie zepsuł mi się zasilacz i muszę kupić nowy. Aktualnie mam taki komputer:Płyta główna: foxconn am2+a78ax-k amd780Procesor:amdphenom quad core 9550 am2+ 95WRAM: jakiś 4GBDysk: jakiś :PGPU: gainward radeon hd3850 512MBByły...
Witam tak jak w tytule chciałem kupić sobie zestaw w cenie +/- 2100 zł. Na podzespołach się nie znam ponieważ przez ostatnie 2 lata miałem laptopa i jakoś mnie to nie interesowało. Chciał bym komputer głównie do gier nie muszą chodzić na wszystkich opcjach najwyższych i wysokich rozdzielczościach( tutaj akurat będzie mnie ograniczał stary monitor crt ale to przez nie długi czas ), ale też nie...
Witam . Może ktoś mi doradzić jaki procesor mogę kupić pod moją płytę by zwiększyć FPS w armie 3 .Nie bardzo się w tym orientuje . Ogólnie mam w granicach 15-25 fps . Co powoduje spore zacięcia w grze . Na king of the hill przy dużej liczbie graczy mam 11-18 fps . Nie da się grać . Tanoa też mam spore problemy . Aktualnie mam QuadCore AMD
Jeszcze jedno pytanie co sądzisz o tym procku ? AMDPhenom9550 Quad-Core (2,20 GHz x 4)Stara i mało wydajna grzałka. Pierwsze Phenomy to porażka AMD, identyczną wydajność miały najmocniejsze Athlony...
Zależy jakie ma być zastosowanie ale polecam:Zestaw do gier:AMDPhenom II Quad Core X4 955 AM3 BOX 375złAsrock 870 EXTREME3 300złCorsair DDR3 4GB(2x2GB) 1600MHz XMS3 CL9 170złVetrex3D ATI Radeon HD6850 1GB DDR5/256bit DVI/HDMI/DP PCI-Express 560złWestern Digital Caviar 500GB...
jeszcze kilka pytań sprawdzałem dziś ceny u mnie w mieście w sklepie i dał mi cos takiego.Obudowa Cooler Master obudowa komputerowa Elite 331 czarna przezr. bok ( bez zasilacza ) ** 159,00 Płyta główna GA-MA770T-UD3 AM3 AMD770 4DDR3 RAID/FI ATX 290,00 Procesor PHENOM II X4 955...
Witam chciał by się dowiedzieć czy mogę podłączyć 2 karty graficzne obecnie mam EVGA GeForce GTX 750 Ti 1189MHz 2GB PCI-E 3.0 HDMI FTW ACX https://www.dabs.ie/products/evga-geforce-gtx-750-ti-1189mhz-2gb-pci-e-3-0-hdmi-ftw-acx-98FC.html i chciał bym dołożyć kartę którą używałem wcześniej nVIDIA GeForce GTX 470 . Czy to ma sens i czy polepszy coś w grach np więcej...