Witam.Poniewaz mam problem z resetowaniem w swoim HTC Desire i serwis Regenersis nie chce naprawic i pewnie bede musial telefon odeslac do Kanady tam gdzie kupiłem, chce kupic sobie nowy telefon.Ostatnio w miare dobre doświadczenia mam z SE K800i. Ale oddałem bratu i chce coś nowego. Cenowo aż tak się nie ograniczam oby telefon był dla mnie...
Jak w tytule mam na sprzedanie dwie Nokie (N70 ME i 6630) oraz SonyEricssonaK800i.Wszystkie telefony są używane. Poniżej fotki telefonów przedstawiają dokładny wygląd. Opis funkcji każdy może spokojnie znaleźć w internecie.Do każdego telefonu jest ładowarka. Angielska +...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, SonyEricsson, Siemens, Samsung, LG,...
Witam,No ja ostatnio zainwestowałem w k800i i sobie chwalę zależy na co zwracasz uwagę w komórkach, ale ten telefonik ma elegancki aparat 3,2 megapikseli no i przeglądanie stron www na luzie... Ja polecam ten telefon, więcej o nim poczytaj na http://sklep.vobis.pl/oferta/telefony_i_sm...sson_k800i.aspxmasz tu opinie...
Sciągnołem sterownik USB FLASH do SE K800i i jest tam tylko jeden plik, nie mam pojecia co zrobic aby go zainstalowac.Potrzebny mi on jest aby zmienic soft oraz ściągnąc blokade simlock z mojego SonyEricssonaK800i, prosze o pomoc jakiego znawce tego tematu
SonyEricsson wprowadził kilka dni temu nowe zabezpieczenie CID53, Telefony produkowane od kilku dni mają juz tą wersję, i na dzień dzisiejszy simlock tylko po kodach oraz DreamBoxem po test poincie. Osoby które dokonają aktualizacji softu przez strone SE będą miały w swoich telefonach już właśnie CID53. Proszę...
Brandowane telefony = Niektórzy operatorzy sieci umieszczają ich własne dzwonki, motywy, ikony, linki, ect. w oprogramowaniu telefonu. ( np. vodafone/telenor, orange, t-mobile, rogers, cingular etc.) Debrandowanie oznacza usuwanie tych wszystkich dodatków i przywrócenie telefonu do stanu, w którym opuścił fabrykę Sony...
SonyEricsson wprowadził kilka dni temu nowe zabezpieczenie CID53, Telefony produkowane od kilku dni mają juz tą wersję, i na dzień dzisiejszy simlock tylko po kodach oraz DreamBoxem po test poincie. Osoby które dokonają aktualizacji softu przez strone SE będą miały w swoich telefonach już właśnie CID53. Proszę...
HejJaki telefon kupić:N6300N7500 PrismTe 2 teleefony są podobne w funkcjach.Podoba mi się Prism ma nowoczesny wygląd lecz czy wygodnie się pisze na tej klawiaturze smsy?Myślalem jeszcze o k800i bo funkcjach bije na głowe obydwie lecz nie jestem fanem SonyEricssonem.Może jakiś...
Czy jest możliwość ściągnięcia simlock'a z sonyericssona w200i? jesli posiada juz nowe gniazdo to tak , chyba ze ma takie małe jak T610 czy K300 , sparadz wersje CID i softu ,jesli CID 50 czy tez CID 52 to jestesmy w domu , zajrzyj do tematy o K800i , przy CID 52 zasada...
Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia- 1200-130zl,1600-135zl, 1650-195zl2310-130zl2610-170zl,...
Witam , mam problem z Simlockiem do SonyEricssonK800i, Jesli wiecie jak to zdjac to pomozcie a bede wdzieczny.z gory dziekiTylko kabelek serwisowy.Nie ma kalkulatora jakze popularnego w Nokii.
Witam! Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego zawsze gdy próbuje uruchomić oryginalny program do aktualizacji telefonu SonyEricssonK800i Winda wyrzuca mi komunikat o treści: ma3platform.exe - Błąd aplikacjiW aplikacji unknown software exception (0x80000003) pod adresem 0x7c901230.Kliknij przycisk OK, aby przerwac...