Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Za pomocą darmowego kodu się nie da, niektóre wersję c300 (czyt. starsze) można zrobić kablem COM lub USB z emulacją COM'a. Każdą wersję płyty C300 można bez problemu odblokować NSPRO, UFS + HWK, ULT PRO itp. Wniosek taki że jak nie masz sprzętu to lepiej nie kombinować tylko iść do serwisu gdzie za 25 - 30 zł...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
WitamJak w temacie, potrzebuje usunac simlocka z C300. Udalo sie to komus zrobic bez uzycia kabla? Jezeli ktos zna jakis sposob to prosze o pomoc. pozdrawiam
jak zdjąć simlocka z Samsung C300 ? prosił bym o kod z instrukcja wpisania go...uniwersalny nie dziala a programy typu calcurator nie maja tego modelu albo nie dzialaja mi na kompie...z gory dziekuje za odp
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam wszystkich posiadam 2 Samsungi wave 533 i SGH L700 czy jest mozliwość zeby w domu zdjąć simlocka z któregoś tego modelu...? z góry dziękuje za pomoc:)
Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3....
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600...
Najłatwiej simlocka ściągniesz z Nokii.Jeżeli najważniejsze jest to aby był trwały to któraś z tych Nokii.Mając do wyboru tylko te telefony brałbym któregoś z samsungów, pewnie c300